Hněvošice - Vávrovice 0:3 (0:1)

Branky Hněvošic:

-

Karty Hněvošic:

ŽK: 54. Daniel Brunclík, 75. Patik Latka, ČK: 39. Jan Harazim

Vávrovice domácí Hněvošice k ničemu nepustily
Vávrovice suveréně vyhrály v Hněvošicích a rázně vykročily za záchranou.

Hráči zápasu:

-

.

Počet diváků: 71, Rozhodčí: TĚŽKÝ Michal, HLADÍK Miroslav, PRASEK Beno

Sestava:

Sestava Hněvošic: Lukáš Hartmann - Patrik Stříbný, Pavel Ševior (73. Marek Kotzián), Pavel Šafarčík (61. Josef Novák), Patrik Latka, Daniel Brunclík, Pavel Cojg (46. Roman Ševior), René Buchta, Radek Buchta, Michal König (88. Martin Schlehofer), Jan Harazim

Sestava Vávrovic: Petr Arendáš - Jan Laifert, Filip Musek (62. Jakub Skalík), Jan Schneider, Jakub Lichovník, Daniel Škopek Rostislav Schreiber (75. Martin Schoppik), Jan Lichovník, Jan Morisch (89. Jan Chryczyk), Ondřej Levák, Filip Mužík

Komentář:

Vávrovice tahaly po celý zápas za delší část provazu a zaslouženě si odvážejí z Hněvošic tři body. Už v 1. minutě zazdil tutovku Filip Mrusek, když sám před domácím brankářem napálil pouze jeho nohy. O deset minut později Mužíkovu střelu mířící do vinklu vyškrábl na roh domácí brankář Lukáš Hartmann. V 19. minutě otevřel skóre zápasu Daniel Škopek, když nártem přehodil domácího brankáře Hartmanna – 0:1. O chvíli později prudkou střelu vávrovického Jakuba Lichovníka vyrazil hněvošický strážce svatyně. V 39. minutě byli po vzájemné potyččce vyloučeni hněvošický Jan Harazim a vávrovický Jakub Lichovník.

V úvodu druhého dějství se ohrozily poprvé a naposed vávrovickou svatyni Hněvošice. Roh Patrika Stříbného přistál na hlavě Radka Buchty, jehož hlavička zamířila jen do náruče brankáře Petra Arendáše. Hned vzápětí nadvakrát pokořil domácího strážce svatyně Filip Mužík – 0:2. Sedm minut před koncem vběhl jako uragán do domácího velkého vápna Šemora a potřetí zarmoutil domácí fandy – 0:3. Vávrovice si tak připsaly druhou jarní výhru a jejich bodové konto začíná pomalu narůstat.

Ohlasy k zápasu:
David Křempek (trenér Hněvošic):Z mého pohledu to bylo zasloužené vítězství hostí, branky jsme jim darovali, nevystřelili jsme na branku, neuměli jsme si nahrát, víc k tomu nemám co dodat.

Martin Greipel (trenér Vávrovic):Byli jsme od začátku lepším týmem a zaslouženě jsme dovedli zápas k vítěznému konci. Obrana podala skvělý výkon pod vedením Mužíka.