Hněvošice - Pustá Polom "B" 7:2 (1:2)

Branky Hněvošic:

37. 47. 68. Pavel Cojg, 48. 52. Daniel Brunclík, 53. Josef Novák, 88. Pavel Ševior

Karty Hněvošic:

-

Po špatném začátku nasázely Hněvošice oslabené Polomi sedm branek
Pustá polom sice vedla o dvě branky, ale Hněvošice šňůrou sedmi branek skóre obrátily.

Hráči zápasu:

-

.

Počet diváků: 65, Rozhodčí: HEISER Jaroslav, KANIA Jaroslav, HLADÍK Miroslav

Sestava:

Sestava Hněvošic: Lukáš Hartmann - Patrik Stříbný, Pavel Ševior, Josef Novák, Pavel Šafarčík, Daniel Brunclík (88. Radek Buchta), Pavel Cojg, Marek Stříbný (77. Pavel Kvita), Zdeněk Vrána, René Buchta, Marek Kotzián (69. Jan Harazim)

Sestava Pusté Polomi: Michal Krystýn - Rostislav Halška, Martin Kunčík, Martin Kotala, Marek Moravec, Robin Grygar, David Schlossarek, Pavel Bubík, Zdeněk Kačírek, Martin Šmíd

Komentář:

Pustá Polom Polom odehrála celý zápas v Hněvošicích o deseti, ale v prvním dějství zaskočila dokonale domácí družinu. Ve 13. minutě zahrál rukou v pokutovém území hněvošický Josef Novák a z nařízené penalty se ujala Polom vedení Davidem Schlossarkem – 0:1. Po půlhodině hry zvyšoval střelou k tyči Pavel Bubík, který si udělal jednoho domácího hráče a vypálil – 0:2. Ve 37. minutě vyslal domácí Marek Stříbný míč za obranu, kde se nedomluvil hostující brankář s obráncem, a Pawel Cojg snižoval skóre – 1:2. Po poločase držela Polom hubený náskok.

O všem rozhodl nástup do druhé půle, kdy se Hněvošicím podařilo rychle obrátit skóre. Dvě minuty po přestávce vyraženou střelu Daniela Brunclíka doklepl do brány Pawel Cojg – 2:2. Ve 49. minutě vyslal Pavel Šafarčík za obranu Daniela Brunclíka a ten převážil misky vah na stranu Hněvošic – 3:2. V 53. minutě uvolnil Marek Stříbný Daniela Brunclíka a ten prokázal instinkt zabijáka – 4:2. O chvíli později vypálil Daniel Brunclík a balon dorazil do kasy Josef Novák – 5:2. Za tohoto stavu mohla Polom ještě z výsledkem něco udělat, ale Martin Šmíd dvakrát a Martin Kotala jednou zaváhali v tutových šancích. V 69. minutě využil špatného výkopu hostující brankáře Pawel Cojg a zkompletoval hattrick – 6:2. V závěru zápasu přihrál Jan Harazim Pavlu Ševiorovi a ten střelou z dvaceti metrů uzavřel účet zápasu – 7:2.

Ohlasy k zápasu:
David Křempek (trenér Hněvošic): V úvodu nás soupeř zaskočil a dal nám dvě branky. Do poločasu jsme snížili, a pak ve druhém jsme převážili skóre na svou stranu a vysoko vyhráli.

Rostislav Halška (trenér Pusté Polomi): Celý zápas jsme hráli v deseti. Hráli jsme ze zabezpečené obrany,a vyráželi k rychlým brejkům. V první půli nám tato taktika vycházela a my jsme vedli o jeden gól. Ve druhé jsme dostali dva rychlé góly a bylo po zápase.