Hněvošice - Kobeřice 5:0 (1:0)

Branky Hněvošic:

31. Radek Buchta, 49. Daniel Brunclík, 57. René Buchta, 69. Roman Gargoš, 86. Roman Gargoš

Karty Hněvošic:

ŽK: 17. Radek Buchta

Kobeřice dostaly búra
Po poločasovém vedení 1:0 pro Hněvošice, nasázeli domácí ve druhém dějství Kobeřicím další čtyři branky a zaslouženě vyhráli.

Hráči zápasu:

Radek Buchta

.

Počet diváků: 81, Rozhodčí: BAČKOVSKÝ Pavel, BUČEK Martin, KOMÁREK Milan

Sestava:

Sestava Hněvošic: Lukáš Hartmann - Patrik Stříbný (80. Bartosz Cojg), Pavel Ševior, Josef Novák (69. Pavel Šafarčík), Roman Gargoš, Daniel Brunclík, René Buchta, Radek Buchta, Michal Konig (76. Martin Schlehofer), Jan Harazim (69. Patrik Latka), Marek Kotzián (72. Marek Stříbný)

Sestava Kobeřic: Jakub Stříbný - Lukáš Jašek, Ladislav Mrva, Ondřej Bedrych (23. Dušan Lasák), Martin Havranke, Štěpán Konešný, Jakub Bitomský (79. Kamil Janiš), Jan Návrat, Robin Náhlík (69. Lukáš Rycka), Pavel Hlawenka, Robin Hahn (65. Jakub Bečica)

Komentář:

V první dvacetiminutovce to na takový debakl vůbec nevypadalo. Hněvošice napálily Romanem Gargošem břevno, a na druhé straně zahodil samostatný nájezd Jan Návrat. Pak už začala mít otěže zápasu v rukách domácí ekipa. Ve 21. minutě ještě v nadějné pozici minul míč Daniel Brunclík. Skóre otevřel ve 30. minutě Radek Buchta, když si narazil s Michalem Königem a nekompromisně prostřelil brankáře Kobeřic Stříbného – 1:0. Přestávkové skóre tak bylo 1:0.
Druhá půle už byla plně v režii Hněvošic. V 48. minutě našel Roman Gargoš za obranou Daniela Brunclíka a ten byl neomylný – 2:0. O tři minuty později našel René Buchta Daniela Brunclíka, který přestřelil. Za chvíli Brunclík orazítkoval tyč kobeřické branky a dorážka mířila nad. V 55. minutě byl těsně před vápnem faulován domácí Brunclík a přímý kop usměrnil do sítě René Buchta – 3:0. V 68. minutě našel centr agilního Brunclíka Gargoše a ten propálil hostujícího brankáře – 4:0. Poslední hřebíček do rakve hostujícího souboru zatloukl tři minuty před koncem Roman Gargoš, který přeloboval zoufalého brankáře hostí Stříbného – 5:0.

Ohlasy k zápasu:
David Křempek (trenér Hněvošice):Po relativně vyrovnané první půli, nás nakopla druhá branka, a my jsme začali hrát svou hru a zaslouženě vyhráli.

Aleš Lasák (vedoucí Kobeřic):Do dvacáté minuty byl zápas vyrovnaný. Pak jsme dostali branku a přestali jsme hrát a sesypali jsme se jak domeček z karet.