Hněvošice - Hradec nad Moravicí 2:4 (1:2)

Branky Hněvošic:

28. Daniel Brunclík, 87. Daniel Brunclík

Karty Hněvošic:

ŽK: 12. Roman Gargoš, 53. Patrik Stříbný, 55. Radek Buchta, 79. Daniel Brunclík, ČK: 75. Patrik Stříbný

Hradec zaslouženě vyhrál v Hněvošicích
V každém z poločasu vstřelil Hradec o jednu branku více než domácí a zaslouženě si odváží výhru o dvě branky.

Hráči zápasu:

Radek Buchta

.

Počet diváků: 112, Rozhodčí: MIGOTA Tomáš, KANIA Jaroslav, BLAGA Richard

Sestava:

Sestava Hněvošic: Lukáš Hartmann - Patrik Stříbný, Pavel Ševior, Josef Novák, Roman Gargoš, Patrik Latka, Daniel Brunclík, Pavel Šafarčík, René Buchta (84. Marek Kotzián), Radek Buchta, Michal König

Sestava Hradce: Tomáš Mrázek - Richard Lichý, Daniel Wiweger (85. Patrik Žídek), Radek Holuša, Norbert LIchý, Lukáš Petřík (83. Martin Weinhold), Tomáš Krejsa, Tomáš Moc, Matyáš Lichý (84. David Škvára), Radek Kubánek

Komentář:

Hradec potvrdil v Hněvošicích roli favorita a po zásluze zvítězil. Po osmi minutách zahrozil domácí Josef Novák střelou, která jen těsně minula branku. Ve 12. minutě přímý kop Tomáše Krejsy z levé strany, tečoval hlavou do sítě Lukáš Petřík – 0:1. Hradec pak zahodil dvě další tutovky, když neúspěšní byli Lukáš Petřík a Norbert Lichý. V 23. minutě vytáhl střelu Michala Königa s velkou námahou hradecký brankář Tomáš Mrázek. Ve 28. minutě propálil Daniel Brunclík hostující zeď a zavěsil – 1:1. Hradec si vedení vzal zpět za pět minut, když Tomáš Krejsa využil pokutový kop, který byl nařízen za faul na jeho osobu – 1:2. Minutu před odchodem do kabin vytěsnil střelu Brunclíka Mrázek. O chvíli později ještě hněvošický Šafarčík orazítkoval břevno.
Ve druhé půli se začalo na hřišti jiskřit a výsledkem byly dvě červené karty, po jedné na každé straně. Hradec navýšil své vedení šest minut po přestávce, když chybu hněvošické defenzivy využil Lukáš Petříkem – 1:3. V 63. minutě napáli svůj přímý kop do břevna hradecké branky Roman Gargoš. V 80. minutě stál na konci pěkné kombinační akce bratrů Lichých a Krejsy Daniel Wiweger – 1:4. V samotném závěru korigoval skóre svou druhou v zápase brankou Daniel Brunclík – 2:4.

Ohlasy k zápasu:
David Křempek (trenér Hněvošice):Musím uznat, že Hradec vyhrál zaslouženě. Byl o něco lepším mančaftem než my, i když jsme nastřelili dvě břevna. Rozhodčí v prvním dějství tomu nechal přílišnou volnost a ve druhém, jak chtěl přitáhnout uzdu, tak se žlutilo a červenalo.

René Černohorský (trenér Hradce):Velmi vyhrocené utkání s množstvím faulů, ne zákeřných. Hodně žlutých karet a dvě červené. Hrálo se převážně ve středu hřiště. Podle mě jsme zaslouženě vyhráli, i když domácí byli nebezpeční.