Hněvošice - Hlavnice 0:1 (0:1)

Branky Hněvošic:

-

Karty Hněvošic:

-

David Liška rozhodl o výhře Hlavnice
Hlavnice zvítězila díky přesnému zásahu Lišky z prvního poločasu. Ve druhé půli už branka nepadla.

Hráči zápasu:

-

.

Počet diváků: 65, Rozhodčí: PINČEK Milan, KANIA Jaroslav, STANKE Vladimír

Sestava:

Sestava Hněvošic: Lukáš Hartmann - Patrik Stříbný, Pavel Ševior, Josef Novák, Adam Vavřinčík, Daniel Brunclík, Pavel Cojg, Zdeněk Vrána, René Buchta, Radek Buchta, Micha König (41. Jan Harazim)

Sestava Hlavnice: Petr Gebauer - Daniel Hendrych, Ondřej Pasterňák, Tomáš Liška, Pavel Elbl (70. Daniel Haas), David Ochrana, Lukáš Kirschner, David Liška (82. Lukáš Lodňánek), Tomáš Kukol, Jan Wollner (89. Jakub Lukáš), Zbyněk Vrána

Komentář:

Hlavnice sice vyhrála nejtěsnějším rozdílem, ale mohla nastřílet daleko více branek. Už ve 3. minutě mohla vést o dvě branky, ale David Liška z pětky trefil dvakrát hněvošického brankáře Lukáše Hartmanna. Další šance zazdíval kromě Lišky Jan Wollner. Po půl hodině hry se dostaly ke slovu i Hněvošice, když hlavička Pavla Ševiora skončila přímo v náruči hostujícího brankáře Petra Gebauera. Rozhodující okamžik střetnutí přišel v 37. minutě když utekl po straně Pavel Elbl, kterým centrem našel Davida Lišku, jenž udělal kličku domácímu brankáři a míč zasunul do prázdné kasy – 0:1. Při snaze zabránit gólu se zranil domácí hráč Michal König, jehož musela odvézt ze hřiště sanitka. Poslední šanci prvního poločasu zahodil hlavnický Jan Wollner, který špatně seřídil mířidla.

Ve druhé půli se obrázek hry na trávniku vůbec nezměnil. Hlavnice nadále zahazovala své šance a neustále se musela obávat o výsledek. Jan Wollner si vylámal zuby na brankáři Lukáši Hartmannovi. Stejně se vedlo později Davidu Liškovi a Davidu Ochranovi s Lukášem Kirschnerem. Na druhé straně největší šanci Hněvošic zahodil Daniel Brunclík, jehož střelu vyrazil hostující gólman Gebauer mimo branku. Branka už v zápase nepadla a Hlavnice si připsala zasloužené tři body.

Ohlasy k zápasu:
David Křempek (trenér Hněvošic): Hlavnice vyhrála zaslouženě. Sice jsme prohráli 0:1, ale klidně jsme mohli prohrát i 0:6. Podržel nás brankář Hartmann a výsledek je pro nás hodně milosrdný.

Adam Haas (trenér Litultovic):Hněvošice měly za celý zápas jednu tutovku. My se potýkali se špatnou koncovkou, když nás buď vychytal jejich brankář, nebo jsme netrefili branku.