Hněvošice - Bělá 7:1 (2:1)

Branky Hněvošic:

3. Daniel Brunclík, 34. Daniel Brunclík, 49. Josef Novák, 65. Pavel Šafarčík, 67. vlastní, 75. Roman Gargoš, 88. Daniel Brunclík

Karty Hněvošic:

ŽK: 37. Roman Gargoš

Bělá odpadla ve druhé půli
V prvním dějství byla Bělá paradoxně lepší, i přesto prohrávala o jeden gól. Ve druhé už na hřišti kralovaly Hněvošice.

Hráči zápasu:

Daniel Brunclík, Michal König

.

Počet diváků: 34, Rozhodčí: BUČEK Martin, ČECH Zdeněk, PUFFLER Jan

Sestava:

Sestava Hněvošic: Lukáš Hartmann - Pavel Ševior, Josef Novák, Roman Gargoš, Daniel Brunclík, Pavel Šafarčík (74. Bartosz Cojg), René Buchta, Radek Buchta, Michal König (83. Pavel Kvita), Jan Harazim (74. Marek Stříbný), Marek Kotzián (70. Patrik Latka)

Sestava Bělé: Daniel David - Hynek Gvoždík (63. Rostislav Vybrančík), Patrik Holuša, Martin Papsík, Josef Denko (75. Richard Václavek) Patrik Vybrančík, Jakub David, Martin Mikšaník (55. Jan Pekárek), Pavel Kolár (60. Lukáš Mackovčin, Mohammed Kiai, Tomáš Válek

Komentář:

V první části byla Bělá o třídu lepším mančaftem. Do vedení však šly Hněvošice už ve 3. minutě, když do vápna vtrhl Pavel Ševior a zpětnou náhrávkou našel Daniela Brunclíka, jenž propálil úplně vše, co mu stálo v cestě – 1:0. Pak se do šancí dostala Bělá, ale Patrik Holuša měl třikrát špatně nabito. Za Hněvošice zase pálil nad Pavel Šafarčík. Bělá srovnala po půlhodině hry po rohovém kopu hlavou Hynkem Gvoždíkem – 1:1. Hněvošice však do poločasu Danielem Brunclíkem z trestného kopu strhly vedení opět na svou stranu – 2:1.
Druhá půle už byla jasně v režii Hněvošic. Ve 48. minutě se balon po přihrávce Daniela Brunclíka dostal k Josefu Novákovi a ten vpravil míč do prázdné branky – 3:1. V 65. minutě skončila střela Pavla Šafarčíka u bližší tyče hostující svatyně – 4:1. Za dvě minuty si centr Daniela Brunclíka srazil do vlastní sítě nešťastně Lukáš Vybrančík – 5:1. Patnáct minut před koncem vyslal René Buchta za obranu Romana Gargoše, který přeloboval brankáře – 6:1. Účet zápasu uzavřel svou třetí brankou kanonýr Daniel Brunclík – 7:1. Navíc ve druhé části ještě Hněvošice další šance zahodily. Třikrát byl neúspěšný Brunclík, když z toho jednou napálil břevno. Dvakrát pohrdli šancemi Šafarčík a Gargoš.

Ohlasy k zápasu:
David Křempek (trenér Hněvošice):Musím sportovně uznat, že v prvním poločase byla Bělá o třídu lepším týmem. Měli však smůlu v zakončení. Ve druhém jsme na ně vlítli, proměňovali jsme šance a zaslouženě vyhráli.

Richard Václavek (trenér Bělé):První půle jsme na hřišti kralovali, ale prohrávali. Ve druhém jsme se po třetí brance sesypali a z naší strany to byl organizovaný chaos.