Stěbořice - Hněvošice 7:2 (2:2)

Branky Hněvošic:

7. Pavel Cojg, 9. Daniel Brunclík

Karty Hněvošic:

-

Stěbořice po přestávce rozebraly Hněvošice
Hněvošice brzy vedly o dvě branky. Stěbořice ještě do přestávky vyrovnaly, a po přestávce pěti góly rozhodly.

Hráči zápasu:

-

.

Počet diváků: 41, Rozhodčí: ČECH Zdeněk, BUKOVSKÝ Josef, ŠKROB Michal

Sestava:

Sestava Stěbořic: Štěpán Kramný - Karel Havlásek (79. Lukáš Burda), Filip Otipka (59. Vojtěch Graca), Michal Josefus, Michal Jamnický, Michal Kokeš, Jakub Fiedler, Petr Čavera, Martin Fiedler, Ondřej Šumbera (52. Martin Paleta), Pavel Vavrečka

Sestava Hněvošic: Lukáš Hartmann - Pavel Ševior, Josef Novák (67. Šimon Kurzica), Adam Vavřinčík, Daniel Brunclík, Pavel Cojg, Radek Buchta, Zdeněk Vrána, René Buchta, Jan Harazim, Marek Kotzián (72. Patrik Bartošík)

Komentář:

Stěbořice ve svém posledním zápase sezóny přivítaly doma mužstvo z Hněvošic. Hostům vstup do zápasu vyšel daleko líp než domácím, když šli do vedení po sedmi minutách hry, kdy se po levé straně protáhl jak lasička Adam Vavřinčík, a přihrávkou pod sebe oslovil Pawla Cojga, který byl neomylný - 0:1. Neuběhly ani dvě minuty, když upláchl po druhé straně Josef Novák, a načechral balón na hlavu Daniela Brunclíka, který se v takových pozicích obvykle nemýlí - 0:2. Stěbořice se vzpamatovaly asi po dvaceti minutách hry a začaly hrát svou hru. Ve 25. minutě se z rohu dokázal prosadit Jakub Fiedler - 1:2. Stěbořice pak srovnaly krok v 38. minutě, když centr ze strany zužitkoval Michal Jamnický - 2:2. Hněvošice mohly hned vzápětí znovu vést, ale trestňák Daniela Brunclíka skončil pouze na tyči.
Po přestávce už na hřišti existovalo pouze jedno mužstvo, a to mužstvo ze Stěbořic. To produkovalo rychlý kombinační fotbal, se kterým si hosté moc nevěděli rady. Zápas domácí zlomili během dvaceti minut pěti brankami, které padly skoro jak přes kopírák, kdy dostali míč do vápna a propálili brankáře. Rozdílovou branku vsítil v 64. minutě Michal Jamnický - 3:2. O pět minut později se poprvé zapsal mezi střelce Vojtěch Graca - 4:2. V 78. minutě se brankově prosadil Jakub Fiedler - 5:2. Deset minut před koncem umístil míč do sítě Ondřej Šmalec - 6:2. Kalich hořkosti si museli hosté vypít až do dna pět minut před koncem, když podruhé přesně zamířil Vojtěch Graca - 7:2.

Ohlasy k zápasu:
Milan Hanslík (trenér Stěbořic): Úvod zápasu se nám brankově vůbec nepovedl. Byli jsme všude pozdě. Po čtvrthodině jsme se zlepšili, a začali jsme hrát to, co hrajeme poslední čtyři zápasy. Rychlé přihrávky do prostoru a hlavně po zemi. Byl to náš nejlepší zápas a do kombinací se zapojili úplně všichni.

David Křempek (trenér Hněvošic): Po slibném úvodu, kdy jsme brzy vedli 2:0. Hráli jsme jednoduše, klapalo nám to. Do poločasu sice vyrovnali, ale bylo to vše v pohodě. Přišel druhý, kdy nás rozebrali a dali pět branek během dvaceti minut. My se sesypali po čtvrtém gólu. Ve druhé půli jsme nevystřelili na branku.