Hodnocení sezóny 2016 / 2017

David Křempek: S jarem jsme zklamáni

Jak hodnotíte minulou sezónu?
Je to pro nás velké zklamání, protože podzim se nám povedl, ale na jaře jsme získali pouze 9 bodů a chtěli jsme více.


Proč se jarní sezóna nepovedla?
Odešel Roman Gargoš do Kobeřic. Poté se nám zranil klíčový útočník Michal König. Pak se zranil Patrik Latka, který skončil úplně. Roman Ševior se věnoval jiným aktivitám než fotbalu. Tito čtyři hráči nám chyběli, a na jaře se to projevilo. Navíc jsme hledali k Danielu Brunclíkovi druhého útočníka, a našli jsme ho až na konci jara v Pawlu Cojgovi, ale to hledání bylo dlouhé.


Kdo patřil k oporám týmu?
Vzadu to jistil René Buchta. Ve středu zálohy toho hodně odehrál Pavel Ševior. V útoku byl tahounem Daniel Brunclík.


Jaké budou změny v mužstvu?
Odejde Daniel Brunclík do Oldřišova, kde říkal, že zkusí jednu sezónu, a když se nechytne, tak máme přislíbeno, že se po sezóně vrátí. Na odchodu je pak Patrik Stříbný do Malých Hoštic, ale tady doufám, že si to ještě rozmyslí. O dalších odchodech nevím. Přijít by měl Matěj Číp s Václavem Urbanem z Moravice. Dále máme přislíbené hráče z rezervy Oldřišova, která ještě neví, zda se přihlásí do soutěže. Toto se rozhodne dneska.


Jaká bude letní příprava?
Začneme za týden, a trénovat budeme v úterý a pátek. Přes víkend budou turnaje nebo přáteláky. V srpnu už máme domluvený zápas s Darkovicemi. Další jsou v jednání.


Jaký byl váš nejpovednější zápas a naopak ten nejméně povedený?
O povedených bych ani moc nemluvil, jsem spíše rád, že jsme zvládli klíčové zápasy na jaře, a díky tomu jsme se zachránili. Docela se nám povedl zápas s Budišovem, kdy jsme vedli 2:1, ale rozhodčí nám neuznal třetí gól, čímž zápas ovlivnil, a my pak následně prohráli. Nepovedené byly ty, kde jsme dostali sedm branek a to bylo na Hradci a ve Stěbořicích.