Strahovice "B" - Hněvošice 1:3 (0:0)

Branky Hněvošic:

66. Roman Ševior, 76. Patrik Stříbrný, 78. Josef Novák

Karty Hněvošic:

Novák Josef

Hněvošice během deseti minut strhly zápas na svou stranu.

Hráči zápasu:

Hněvošice:Lukáš Hartmann, Josef Novák, Roman Gargoš - Strahovice "B": nikdo

.

Počet diváků: 67. Rozhodčí: Komárek Milan.

Sestava:

Sestava Strahovic "B": V. Moravec - P. Hluchník , J. Stříbný , T. Němec , F. Schenk (79.J. Beneš) - P. Lhotský , Š. Beneš , J. Pekárek , P. Slavík - V. Nevřela (79.A. Kubný) , F. Hladík (77.V. Štefek) Trenér: Tomáš Hanzlík

Sestava Hněvošic: L. Hartmann - P. Ciminga , D. Kotzián (61. M. Vilášek) , R. Ulička (85. M. Schlehofer) - M. Číp , J. Novák (90. J. Harazim) , R. Ševior , Z. Vrána (73. M. Hanzlík) , R. Gargoš - P. Stříbrný , P. Latka Trenér: David Křempek

Komentář:

Nuda v první půli
V prvním poločase se oba týmy prezentovaly hrou mezi oběma šestnáctkami. Z nudy můžeme vyzdvihnout na domácí straně šance Františka Hladíka. Na hostující straně zahodili své šance po rohu Ševior se Stříbným. Poté nepřesně mířil Ševior.
Hněvošice udeřily během deseti minut
Důležité události se začaly dít teprve až ve druhém poločase. V 59. minutě zahodil velkou šanci domácí Hladík. Ten si obešel celou domácí obranu, jeho střelu však dokázal vyrazit hostující gólman Hartmann. V 64. minutě se už domácí dočkali vedoucí branky. Vysoký balón si nejlépe zpracoval Patrik Slavík, který vyhrál vzdušný souboj s hostujícím brankářem, a míč umístil do sitě - 1:0.
O dvě minuty později odcentroval zleva Latka a Roman Ševior asi z 11 metrů umístil svou střelu do domácí branky - 1:1.
O minutu později střelu Stříbného s námahou vyrazil domácí brankář Moravec. V 76. minutě udělali domácí obránci chybu, míč se dostal k Patriku Stříbnému a ten propálil domácího brankáře - 1:2.
O dvě minuty později vyslal Stříbný do úniku Nováka, a ten byl neomylný - 1:3.
V závěrečné desetiminutovce se domácí družina nadechla k náporu. Hosty několikrát podržel brankář Hartmann.
Tlak domácích však vyzněl naprázdno a hosté si do Hněvošic odvážejí tři body.

Ohlasy k zápasu:
Tomáš Hanzlík (trenér Strahovice B): Zápas jsme si prohráli sami. Do 65. minuty jsme byli lepším týmem. Šli jsme zaslouženě do vedení. Pak nastal totální kolaps a my inkasovali 3 branky. Závěrečný nápor už vyzněl naprázdno.

David Křempek (trenér Hněvošice): Utkání mělo špatnou úroveň. Naše výhra je utrápená. Dlouho to vypadalo, že kdo dá branku, tak vyhraje. Soupeř tu branku dal. My jsme však brzo srovnali a pak vedení strhli na svou stranu. V závěru nás podržel gólman Hartmann.