Hněvošice - Strahovice "B" 3:2 (2:0)

Branky Hněvošic:

5. Z. Vrána, 38. R. Ševior, 86. P. Stříbný

Karty Hněvošic:

ŽK: Roman Gargoš

Hněvošice šťastně vyhrály a udělaly další krok k postupu
První dějství patřilo Hněvošicím, které šly do dvoubrankovéh trháku. Strahovice však v druhém dějství vyrovnaly. Hněvošice však čtyři minuty před koncem strhly výhru na svou stranu.

Hráči zápasu:

-

.

Počet diváků: 55, Rozhodčí: BUČEK Martin

Sestava:

Sestava Hněvošic: Lukáš Hartmann - René Buchta, Radek Buchta, Marek Kotzián, Jan Harazim - Zdeněk Vrána (76. Pavel Cojg), Josef Novák (86. Martin Schlehofer), Patrik Stříbný (90. Bartosz Cojg) Pavel Ševior - Roman Gargoš (88. David Kotzián), Roman Ševior, Trenér: David Křempek

Sestava Srahovic: J. Halfar - T. Němec, M. Obrusník, P. Hluchník, F. Schenk (86. M. Hluchník), - J. Stříbný (46. D. Beneš), V. Štefek (59. A. Dvořák), P. Lhotský, V. Nevřela - P. Kubiš (79. J. Beneš), P. Slavík, Trenér: Tomáš Hanzlík

Komentář:

První půle jednoznačně vyzněla ve prospěch Hněvošic, které se taky ujaly zaslouženě dvoubrankového vedení. Už v první minutě po rohu Patrika Stříbného vyrazil tvrdou střelu Jana Harazima brankář Jakub Halfar na roh. V 5. minutě využil zaváhání hostující defenzívy Zdeněk Vrána a propáli brankáře Halfara - 1:0. V 22. minutě po autu Radka Buchty hlavička Romana Ševiora orazítkovala břevno hostující svatyně. V 38. minutě utekl po pravé straně Marek Kotzián, našel Patrika Stříbného, jehož centr uklidl rybičkou do sítě Roman Ševior - 2:0. Další střelu Romana Ševiora vydrápl na roh opět brankář Halfar. Strahovice se za celou první půli dostaly jen k několika rohům.
Začátek poločasu byl velice zajímavý na obou stranách. Za Hněvošice zahodil šanci Roman Ševior. V 49. minutě strahovický Petr Lhotský našel Davida Beneše, ale ten svou střelu napálil pouze do brankáře Lukáše Hartmanna. O minutu později Patrik Slavík v samostatném úniku mířil těsně nad. V 52. minutě posunul Petr Lhotský míč na Patrika Kubiše, který v pohodě snižoval na jenobrankový rozdíl - 2:1. Pak se hra srovnala na obě strany. V 66. minutě Jan Harazim nahrál na Zdeňka Vránu, který prodloužil na Romana Gargoše, který pálil nad strahovickou svatyni. V 69. minutě po výkopu hostujícího brankáře Halfara zaváhala obranná dvojice Harazim a Kotzián a Patrik Slavík v pohodě podél brankáře zasunul míč do sítě - 2:2. A začínalo se od nuly. Mírnou převahu pak měly Hněvošice. Šance Romana Ševiora a Pawla Cojga ještě brankář Halfar zneškodnil. V 86. minutě našel Roman Ševior lobem Patrika Stříbného, který z úhlu propálil hostujícího brankáře - 3:2. Domácí si pak už výhru takticky pohlídali a jsou opět blíž k postupu.

Ohlasy k zápasu:
David Křempek (trenér Hněvošice):Zápas na mé nervy. První dějství patřila nám a vedli jsme 2:0. Pak byl z naší strany útlum a hosté srovnali a zdramatizovali. V závěru se nám podařilo naštěstí rozhodnout.

Tomáš Hanzlík (trenér Strahovic):Šli jsme do utkání s tím, že začneme aktivně, ale začali jsme pasivně. Byli jsme navíc hodně laxní a stav odpovídá. Ve druhé půli jsme to celé napravili. Dokázali jsme srovnat a soupeř byl nervózní. Bohužel po chybě obrany jsme inkasovali a soupeř už si to pohlídal.