Hněvošice - Píšť "B" 8:0 (5:0)

Branky Hněvošic:

13. P. Cojg, 24. P. Cojg (p.), 31. J. Novák, 35. R. Ševior, 39. R. Gargoš, 51. P. Cojg, 63. R. Buchta, 63. R. Buchta, 66. R. Ševior

Karty Hněvošic:

ŽK: -

Hněvošice přejely oslabenou Píšť.
Píšť hrála celý zápas o deseti hráčích a mohla být ráda, že jí Hněvošice neustědřily větší debakl než 8:0.

Hráči zápasu:

Hněvošice: P. Cojg, P. Ševior Bohuslavice "B": P. Dudek

.

Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠAFRÁN Martin - HUJO Marek (N), VRÁNA Matěj (N)

Sestava:

Sestava Hněvošic: L. Hartmann - R. Buchta, R. Buchta, J. Harazim, B. Cojg (58. M. Kotzián) - P. Cojg (62. Z. Vrána), P. Ševior, J. Novák (56. M. Schlehofer), P. Stříbrný (58. P. Bartošík) - R. Ševior, R. Gargoš (62. D. Kotzián), Trenér: David Křempek

Sestava Píště "B": P. Ballarin -J. Koláček, A. Ďurina, P. Dudek, L. Pamula, T. Jaroš - M. Habura - L. Zlotý, L. Masnica, J. Tyleček - Z. Novák, O. Zug

Komentář:

Píšť přijel v oslabené sestavě.
Krize poslední Píště nadále pokračuje. Do Hněvošic zavítala pouze s deseti hráči do pole a zápas podle toho tak vypadal. Byla to hra kočky s myší, když hosté se postavili na svou šestnáctku a pouze odkopávali míče do bezpečí. Hněvošice si vytvořily spoustu šancí, z nichž proměnily osm a vyhrály. Domácí šli do vedení v 13. minutě, když z pravé strany odcentroval Radek Buchta. Jeho centr vrátila hostující obrana na šestnáctku, kde stál Pawel Cojg a propálil vše, co mu stálo v cestě - 1:0.
Ve 24. minutě byla po ruce v pokutovém území hostů odpískaná penalta, se kterou neměl problémy Pawel Cojg - 2:0.
Ve 31. minutě využil rychle rozehraného autu Josef Novák a ze 16 metrů napálil míč do sítě - 3:0.
Ve 35. minutě vyslal dlouhý pas za obranu Pawel Cojg. Našel Romana Gargoše, který ještě vyšperkoval situaci nahrávkou na lépe postaveného Romana Ševiora, který se z jedenácti metrů nemýlil - 4:0.
Poločasový účet uzavřel Roman Gargoš, který zlevé strany propálil brankáře hostí - 5:0.

Druhá půle měla obdobný průběh. Hosté se bránili a Hněvošice do nich bušily jako kladivo. V 51. minutě našel Roman Gargoš zpětnou nahrávkou Pawla Cojga, jenž zkompletoval hattrick - 6:0.
V 63. minutě se postavil k trestnému kopu René Buchta, který obstřelil hostující zeď a míč z jeho kopačky se zastavil až v síti - 7:0.
Definitivní podobu výsledku dal po centru Zdeňka Vrány v 66. minutě Roman Ševior - 8:0.
Hněvošice si pak ještě vypracovaly několik šancí, ale skóre se již neměnilo.

Ohlasy k zápasu:
David Křempek (trenér Hněvošice):Soupeř hrál celý zápas o deseti a podle toho to taky vypadalo. Kdybychom proměnili všechny šance, tak to mohl klidně skončit i 25:0. Druhý poločas se už jen dohrával a já dal příležitost všem hráčům z lavičky. Prostě, aby si všichni zahráli.

Jan Tyleček (hráč Píště "B"): Bylo nás po celou dobu deset a navíc jsme hrál ze čtyřmi dorostenci v sestavě. My jen odkopávali míče od svého pokutového území a hrozili pouze ze standardek. Domácí vyhráli zcela zaslouženě a poprávu.