Hněvošice - Služovice 0:1 (0:0)

Branky Hněvošic:

-

Karty Hněvošic:

?

Platonický tlak body nepřinesl

Sestava:

Sestava Hněvošic:Černín – Bednář, René Buchta, Vrána – Stříbný (85. Radek Buchta) – Poštulka, P. Ševior, R. Ševior, Šafarčík – Gargoš, Durda. Trenér Josef Harazimm

Sestava Jakartovic:Janech – Němec, V. Jančura, Barták (32. Filip), Schreiber – J. Jančura (46. J. Pekárek), Pusch, Muzička, Postřimovský – Holub, Hlaváč. Trenér Zbyněk Pekárek

Komentář:

Celý zápas měly výraznou převahu Hněvošice. V první půli neuspěl sám před Janechem Poštulka, po změně stran unikal sám na brankáře Gargoš, ale pálil vedle. Durda následně orazítkoval tyč, gól však stále ne a ne přijít.
A tak zaúřadovaly Jakartovice. V 72. minutě vyšel domácím nakrátko rozehraný roh, centr před branku propadl až k Hlaváčovi a ten vstřelil jediný gól.

„Náš výkon jsme postavili na brankáři, který chytá ve formě a v zápase chytil nemožné," vtipkoval dobře naladěný trenér Jakartovic Zbyněk Pekárek.

„Byli jsme lepší, měli jsme asi deset tutovek. Dali jsme tyčku, čtyřikrát jsme šli sami na brankáře, ale tyto šance jsme neproměnili. Pro nás šlo o smolný zápas," kroutil nevěřícně hlavou kouč Hněvošic Josef Harazim.