Stěbořice - Hněvošice 4:1 (2:1)

Branka Hněvošic:

Borecki Tomasz

Karty Hněvošic:

?

Stěbořice potvrdily postavení v tabulce a vyhrály.

Sestava:

Sestava Stěbořic: Janetzký – Holubec, Otipka, Josefus, Kokeš (80. Bartusek) – J. Fiedler, Král, Paleta, Klein – M. Fiedler, Kokošek. Trenér: Erich Říčný

Sestava Hněvošic: Černín – Poštulka (85. Šindler), S. Stříbný, Jan Stříbný, Jakub Stříbný – T. Stříbný, Šafarčík, P. Ševior, R. Ševior, Vrána – Borecki. Trenér: Josef Harazim

Komentář:

Suverénní stěbořická jízda jarní části sezony pokračovala i v sobotu, kdy do Stěbořic přijely Hněvošice.
Hned ve 2. minutě totiž otevřel skóre J. Fiedler a o deset minut později zvýšil s pomocí teče hostujících obránců na 2:0 T. Král.
Hněvošičtí se ale nevzdali. R. Ševior po dlouhém nákopu vyhrál hlavičkový souboj a Borecki, který si to posléze mašíroval sám na brankáře, upravil na poločasových 1:2 z pohledu hostů.

Ihned po změně stran ale vrátil domácímu celku dvoubrankový náskok přesnou hlavičkou Josefus a v 67. minutě dal výsledku konečnou podobu M. Fiedler.

„I když jsme udělali hodně chyb, podařilo se nám vyhrát a myslím si, že zaslouženě," sdělil krátce stěbořický stratég Erich Říčný.

„Pro nás to bylo nešťastné utkání. Měli jsme dost šancí, třeba Borecki šel ještě dvakrát sám na brankáře, ale neuspěl. Góly jsme si dali v podstatě sami, kdy jsme si nepohlídali standardky domácích," klopil zrak hněvošický kouč Josef Harazim.