Malé Hoštice - Hněvošice 1:0 (0:0)

Branky Hněvošic:

-

Karty Hněvošic:

?

Ani třetí zápas sezóny body nepřinesl.

Sestava:

Sestava Malých Hoštic:Kareš – Beran, Pavelka, Kurzica, Mlýnek – Kania, Anděl, Thiemel, Staníček (81. Bartošák) – Malohlava (73. Radek), Wiltsch (88. Kavan). Trenér: Martin Greipel

Sestava Hněvošic:Černín – Bednář (65. Latka Patrik), René Buchta, Radek Buchta, Lokoč – Vrána (75. S. Stříbný), P. Ševior, M. Stříbný, R. Ševior – Poštulka, P. Stříbný (86. M. Buchta). Trenér: Josef Harazim

Komentář:

Diváci se na fotbale v Malých Hošticích bez přehánění nudili. Fotbalová bramboračka v podání obou táborů nenabídla nic, po čem by oko fanouška lačnilo. Třem bodům se ale zachtělo zůstat doma, a tak ve 49. minutě přímý kop nasměroval Wiltsch sice do zdi, od níž se ale balon odrazil k Thiemelovi, který z dvaceti metrů polovysokou ranou k tyči vstřelil jediný gól zápasu. Snahy hostů o vyrovnaní zhati...la červená karta v závěru duelu pro Reného Buchtu a domácí mohli slavit.

„Diváky zápas určitě moc nenadchl. Bylo to vydřené vítězství s velkou dávkou štěstí," řekl kouč Malých Hoštic Martin Greipel.
„Utkání moc krásy nepobralo. Pro nás šlo o smolný zápas. Bylo to remízové utkání a my inkasovali z náhodné akce. Výsledkově se nám nedaří, ale herně to nevypadá špatně. Kluci chtějí, ale zatím neumíme proměňovat vyložené šance," pokrčil rameny hostující trenér Josef Harazim.