Hněvošice - Stěbořice 1:3 (0:1)

Branka Hněvošic:

Buchta Miroslav

Karty Hněvošic:

?

Série osmi zápasu s bodovým ziskem ukončena.

Sestava:

Sestava Hněvošic:Černín – Vrána, René Buchta, Šafarčík (80. Bednář), Kocián – Poštulka, P. Ševior, Radek Buchta, Lokoč – M. Buchta, Gargoš. Trenér: Josef Harazim

Sestava Stěbořic:Janetzký – Paleta, Josefus, Holubec, Kokeš – J. Fiedler, O. Šmalec, Král, Klein (85. Burda) – Kokošek (70. Horáček), M. Fiedler. Trenér: Erich Říčný

Komentář:

Utkání nemělo jednoznačného favorita, ale na hřišti vládly Stěbořice, které se prvního gólu dočkaly ve 25. minutě, kdy Holubec poslal míč O. Šmalcovi a ten krásnou ranou poslal hosty do vedení. Fotbaloví fanoušci si museli na další gól počkat až do 78. minuty, kdy přidal gólovou pojistku do sítě Hněvošic M. Fiedler.
Domácí se ale s výsledkem nehodlali smířit, a tak M. Buchta přehlavičkoval Janetzkého a z utkání se stalo drama. To však v samotném závěru utnul jednoduchou dorážkou Černínem vyražené střely Horáček, který kosmeticky korigoval na 1:3.

„Musím uznat, že vyhrálo lepší mužstvo, kterým byly Stěbořice. Naši kluci nebojovali a podali odevzdaný výkon," mrzelo hněvošického stratéga Josefa Harazima.

To jeho oponent, stěbořický vůdce Erich Říčný, si výkon svých svěřenců pochvaloval: „Byli jsme po celý zápas lepším mančaftem, dokázali jsme si dobře nahrát. Z naší strany šlo o dobré utkání."