Hněvošice - Služovice 1:3 (1:1)

Branky Hněvošic:

21. Šafarčík Pavel

Karty Hněvošic:

?

Špatný výkon, špatný výsledek.

Sestava:

Sestava Hněvošic:Černín – Poštulka, René Buchta, Bednář (65. Jakub Stříbný), Jan Stříbný (83. S. Stříbný) – P. Stříbný, R. Ševior, P. Ševior, Lokoč (70. Vrána) – Gargoš, Šafarčík. Trenér Josef Harazim

Sestava Služovic:Banetka – V. Kremser, A. Ciminga, Kriebel, Linda – Matoušek (67. Jan Gletník), Wójcicki, Jiří Gletník, Polhoš – V. Ciminga (89. Weczerek), M. Kremser (84. Tománek) Trenér Pavel Černý

Komentář:

Derby v Hněvošicích odstartovaly lépe Služovice, které ve 12. minutě otevřely skóre, když odraženou střelu V. Kremsera dorazil do sítě jeho bratr Martin.
Vedení hostů ale trvalo jen krátce, protože ve 21. minutě propadl dlouhý aut až k Šafarčíkovi, jenž prostřelil Banetku – 1:1.

Služovičtí čekali trpělivě na svou šanci, která přišla ve druhém poločase. Nejprve si v 70. minutě srazili domácí obránci míč po rohu V. Kremsera do sítě a tři minuty poté se krásnou ranou do horního růžku z osmnácti metrů trefil Jiří Gletník – 1:3.

„Měli jsme šance, ale neměli jsme štestí v koncovce. Nevyhrálo lepší, ale šťastnější mužstvo. Pro nás to byl smolný zápas," kroutil hlavou hněvošický kouč Josef Harazim.

O ohlas z druhé strany barikády se postaral vedoucí služovického výběru Petr Pardy: „Šlo o zasloužené vítězství našeho týmu. Přijeli jsme si pro tři body, které máme. Rozhodnout jsme ale mohli už v prvním poločase, kdy jsme měli plno šancí."