Hněvošice - Slavia Opava 0:2 (0:2)

Branka Hněvošic:

-

Karty Hněvošic:

?

Úvodní domácí zápas podzimu se nepovedl .

Sestava:

Sestava Hněvošic:Švan – Bednář, René Buchta, Pavel Šafarčík, Vrána (66. Lokoč) – R. Ševior, P. Ševior, Radek Buchta, Müller (75 S. Stříbný) – Poštulka, P. Stříbný. Trenér: Josef Harazim

Sestava Slavie Opava:Fišer – Jedlička, Kavan, Pyszczyk, Minarčík – Mařádek, M. Kratochvíl (53. I. Kratochvíl), Došla (78. Hypš), O. Haas – Ptáček (67. Otýpka), L. Haas. Trenér: Jan Mařádek

Komentář:

Hněvošičtí dlouho drželi s favorizovanou opavskou Slavií krok a jejich výkon se zdál sympatický. Jenže s blížícím se koncem první pětačtyřicetiminutovky začaly domácím docházet síly, čehož hosté využili. Nejprve skóre ve 37. minutě otevřel Mařádek a tři minuty poté přidal pojišťující druhý gól O. Haas. Více už toho diváci neviděli.

„Jednalo se o remízový zápas. S favoritem jsme drželi krok a ve druhé půli jsme byli lepší a hráli vabank, ale nic nám tam nespadlo," řekl trenér Hněvošic Josef Harazim.
Svou trochou do mlýna přispěl i Jan Mařádek, kouč Slavie Opava: „Utkání bylo bojovné, domácí mě hodně překvapili svou dobrou hrou. Se ziskem tří bodů jsem spokojený, v závěru jsme měli ještě další šance, ale ty jsme už nedokázali proměnit."