Hněvošice - Dolní Benešov "B" 1:3 (0:1)

Branka Hněvošic:

20. z pen. Poštulka

Karty Hněvošic:

?

Nepovedený domácí zápas.

Sestava:

Sestava Hněvošic:J. Černín – Z. Vrána, René Buchta, Bednář, Lokoč – Poštulka, P. Ševior, R. Ševior (37. Borecki), Šafarčík – Garogoš, P. Stříbný (85. S. Stříbný). Trenér: Josef Harazim

Sestava Dolního Benešova "B":Řehánek – Krištof, M. Šramel, Lorenc, Vaňura (70. P. Šramel) – Radek, Pačka, Vitásek (75. Hahn), Polák – Labuda, Stříbný. Trenér: Pavel Sobek.

Komentář:

Béčko Dolního Benešova zvládlo nedělní zápas v Hněvošicích na jedničku. Trenér Pavel Sobek se mohl opřít i o hráče z áčka, v sestavě měl například Filipa Labudu.
Skóre se poprvé měnilo už po čtyřech minutách hry. Individuálně se prosadil Radek, dostal se do šestnáctky, vystřelil a domácí si jeho pokus srazili sami do sítě.

Další branka padla na začátku druhého dějství. Ve vápně byl stažen domácí Gargoš a sudí bez váhání nařídil penaltu. Tu proměnil Poštulka – 1:1.
Hosté ale byli lepším týmem a v 68. minutě znovu vedli. Gólmana Černína překonal hlavou Vitásek, který bohužel musel o pár minut později ze hřiště kvůli zranění. Na konečných 1:3 upravil Stříbný.

„Zasloužené vítězství Dolního Benešova. Přijeli posilněni o hráče z áčka a na trávníku to bylo znát," řekl kouč Hněvošic Josef Harazim. „My jsme si za celý zápas nevytvořili jedinou gólovou šanci. Měli jsme sice hodně trestných kopů, ale většinou jsme z nich trefovali pouze zeď," dodal domácí stratég.

„S výkonem i výsledkem jsme spokojeni. Domácí jsme přehráli. Jedinou černou kaňkou bylo zranění Vitáska. Hrál výborně, bohužel musel předčasně střídat. Je mi to líto, do hry se totiž vrátil po půlroční pauze zaviněné zraněním," řekl k utkání trenér Dolního Benešova Pavel Sobek.