Bolatice "B" - Hněvošice 2:2 (2:0)

Branky Hněvošic:

Gargoš Roman, Ševior Roman

Karty Hněvošic:

ČK - Černín Jan, Černín Jiří

Alespoň bod z venku.

Sestava:

Sestava Bolatic:P. Duda – D. Sněhota, Ceplý, Kocián (46. Kotík), V. Duda – Homola, Florián (75. Rataj), V. Baránek, Kurka – Bortlík (85. Stepek), T. Sněhota. Trenér: Jiří Šula

Sestava Hněvošic:Jiří Černín – Jan Černín, Radek Buchta, René Buchta, Kocián (46. J. Stříbný)– R. Ševior, P. Ševior, P. Stříbný (85. Hartmann), Poštulka (80. Latka) – M. Buchta, Gargoš. Trenér: Josef Harazim

Komentář:

Velké derby mezi Bolaticemi a Hněvošicemi lépe odstartovali domácí, kteří se už v 11. minutě ujali vedení. Skóre totiž po rohovém kopu otevřel Baránek, který z deseti metrů prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 1:0.
Domácí byli aktivnější a krátce nato se do vápna probil Kurka, byl sražen k zemi a penaltu s přehledem proměnil bolatický šutér T. Sněhota.

Brzy po změně stran se ale mezi nohy P. Dudy trefil R. Ševior a vstřelil kontaktní gól – 2:1.
Po druhé žluté byl následně vyloučen Jan Černín a začala přesilovka domácích. K ničemu jim ale nebyla, protože o pár minut později po rychlém brejku vyrovnal Gargoš.
Hosté museli dohrávat dokonce v devíti, když brankář Jiří Černín zahrál rukou mimo šestnáctku a byl vyloučen. Bolatice se však k ničemu nedostaly, a tak se oba celky rozešly smírně.

„Zasloužená remíza. Nepoznával jsem své hráče, byl jsem z jejich hry zklamaný. Navíc jsme nevyužili ani přesilovku," mrzelo domácího trenéra Jiřího Šulu.

Jeho protějšek, hněvošický stratég Josef Harazim, hovořil takto: „Vzhledem k tomu, že jsme hráli o deseti a chvíli i v devíti, remízu beru. Byli jsme většinu času aktivnější, domácí jsme do vápna pustili jen třikrát, ale dvakrát z toho jsme inkasovali."