Hněvošice - Strahovice 2:0 (2:0)

Branky Hněvošic:

20. Stříbný Patrik, 24. Šafarčík Pavel

Karty Hněvošic:

-

První přípravné utkání pro Hněvošice

Sestava:

Sestava Hněvošic- 1.poločas: Hartmann-Poštulka Marek,Buchta M.,Střibný Jan (14.Buchta René),Lokoč J.-Šafarčík P.(31.Poštulka Roman,37.Buchta Radek),Ševior P.,Dominik M., Stříbný P.-Borecki T.,Gargoš R.

Sestava Hněvošic- 2.poločas:Hartmann-Buchta René,Buchta M.,Stříbný Jan,Buchta Radek (68.Šafarčík P.),-Poštulka Roman,Ševior R.(68.Ševior P.),Dominik M.,Lokoč J.-Borecki T., Gargoš R.(74.Poštulka Marek), Trenér David Křempek

Komentář:

Muži sehráli na domácím hřišti přátelské utkání proti Strahovicím. Už ve 3. se ve vyložene šanci ocitl Borecki ale brankaře hosti nepřekonal.
V 11. se ke slovu dostal soupeř, když nastřelil břevno, ve 14. se z půlky hřiště řitil na brankaře Borecki ale bohužel netrefil bránu.
Ihned z protiútoku měli šanci hosté ale jejich střela šla těsně nad. Běžela 20. Dominik našel na levé straně Střibného Patrika a ten lobem překonal brankaře a dostal domácí do vedení 1:0.
Ve 24. šel opět sám na brankaře Borecki, trefil jen brankáře který míč jen vyrazil k Šafarčíkovi a ten do prázdné brány zvýšil na 2:0.
Za zmínku stojí ještě šance dnešního "smolaře " Boreckého z 35. když mu poslal z levé strany centr Gargoš ale brankář si z jeho střelou poradil.

V druhém poločase si hoste vypracovali šance, když v 58.jejich střelu skvělým zakrokem vychytal Hartmann.
V 69. se ocitl ve vyložene šanci Borecki, ale opět svoji šanci zazdil, chvíli na to měli šanci strahovští ale jejich střela šla nad bránu našeho brankáře Lukáše Hartmanna.
Závěrečná desetiminutovka ještě přinesla pár golových okamžiků, nejprve Borecki poslal do šance Šafarčíka ale jeho úmysl hostující gólman vystihnul.
Chvíli na to našel centrem Poštulka Marek Ševiora Pavla, jeho střelu gólman vyrazil a následnou doražku Poštulka Roman trefil jen do spojnice.
V závěru měli ještě jednu šanci hosté kterou Hartmann zlikvidoval.

Dobrým výkonem se dnes předvedli dorostenci !!!!