Hněvošice - Litultovice 1:2 (1:1)

Branky Hněvošic:

43. Daniel Brunclík

Karty Hněvošic:

ŽK: 27. Jan Harazim, 63. Daniel Brunclík, 72. Patik Stříbný, 76. René Buchta

Litultovice na jaře poprvé vyhrály, černá série Hněvošic nadále pokračuje
Po vyrovnané první půli, vsítilly Litultovice na začátku druhého klíčovou trefu a odvážejí si domů tři body.

Hráči zápasu:

René Buchta

.

Počet diváků: 75, Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav, JAKUBEC Josev, STANKE Vladimír

Sestava:

Sestava Hněvošic: Lukáš Hartmann - Patrik Stříbný, Pavel Ševior, Josef Novák, Pavel Šafarčík, Daniel Brunclík, Pavel Cojg, Zdeněk Vrána, René Buchta, Radek Buchta, Jan Harazim (57. Patrik Latka)

Sestava Litultovic: Kamil Janetzký - Martin Procházka (50. Jan Tengler), Daniel Lebeda, Michal Borč, Petr Fiala, Marek Šeuer, Ondřej Haas, Martin Drápal (90. Ondřej Beníšek), Michal Grygar (82. Arnold Balek), Ondřej Doležel, Oldřich Minarčík

Komentář:

Litultovice si odvezly z Hněvošic zasloužené vítězství. První dějství ještě bylo relativně vyrovnané, kdy byly šance na obou stranách. Za domácí Hněvošice zazdil svou tutovku Pavel Cojg, který poslal svou hlavičku těsně vedle. Stejně se vedlo Pavlu Ševiorovi, který mířil nohou taky vedle. Do vedení šla hostující ekipa ve 25. minutě, když rohový kop Ondřeje Haase přistál na hlavě Ondřeje Doležela, který měl spoustu času na to, aby jej usměrnil do kasy – 0:1. Vyrovnání se Hněvošice dočkaly těsně před odchodem do kabin, když Pavel Ševior odcentroval a Danieli Brunclíkovi stačilo nastavit jen nohu – 1:1.

Ve 48. minutě se sice dostaly do šance Hněvošice, když Daniel Brunclík zaváhal ve vyložené šanci. Pak už na hřišti kralovali hosté z Litultovic. V 53. minutě zápasu přišel rozhodující okamžik zápasu, když dravě vnikl do šestnáctky Daniel Lebeda, přihrávkou pod sebe našel skvěle postaveného Jana Tenglera, který míč napálil nekompromisně pod víko a rozhodl souboj pro Litultovice – 1:2. Hosté pak ještě měli několik možností skóre navýšit, ale nemuselo je to mrzet, protože domácí se na nic nezmohli, a mohli si tak připsat tři body.

Ohlasy k zápasu:
David Křempek (trenér Hněvošic):Divoký zápas. V prvním poločase ještě hra byla vyrovnaná a oba soupeři si vypracovali několik
šancí. Ve druhém už byly Litultovice lepším týmem a zaslouženě vyhrály.

Adam Haas (trenér Litultovic):Na výhru jsme se pořádně nadřeli, aspoň je však naprosto zasloužená. Čekali jsme na ni čtyři kola, teď už to snad půjde samo. Tým má ohromný potenciál, ale kluci zatím bojují spíše sami se sebou než proti soupeři. Až si to v hlavách srovnají, budou nejlepší.