Hněvošice - Budišov nad Budišovkou 2:3 (0:1)

Branky Hněvošic:

47. Pavel Cojg, 49. Adam Vavřinčík

Karty Hněvošic:

39. Daniel Brunclík, 59. Patrik Stříbný, 82. Jan Harazim, 85. Radek Buchta

Budišov rozhodl v nastavení
Po prvním dějství Budišov vedl o jednu branku. Hněvošice po pauze výsledek obrátily. Závěr ale patřil Budišovu, který dvěma góly zápas zvrátil ve svůj prospěch.

Hráči zápasu:

-

.

Počet diváků: 65, Rozhodčí: MIGOTA Tomáš, JAKUBEC Josef, HUDEČEK Lukáš

Sestava:

Sestava Hněvošic: Lukáš Hartmann - Patrik Stříbný, Pavel Ševior, Josef Novák, Pavel Šafarčík (46. Adam Vavřinčík), Daniel Brunclík, Pavel Cojg,Radek Buchta, René Buchta, Marek Kotzián, Jan Harazim

Sestava Budišova: Matěj Němeček - Tomáš Skácel, Jan Vondrouš, Miroslav Marek, Daniel Siažík, Martin Pražák, Pavel Pizur, Jan Kuric, Vojtěch Hudeček, Patrik Metelka, Ondřej Veliký

Komentář:

Úvodní poločas ovládla hostující eskadra z Budišova, která měla asi pět loženek, ale přetavit v branku dokázala pouze jednu. Už ve 4. minutě se na jedenácti metrech zjevil sám před brankářem domácích Pavel Pizur, ale špatně seřídil svá mířidla. V 8. minutě po centru Jana Harazima hlavičoval mimo tři hostující tyče Daniel Brunclík. Na tabuli svítila desátá minuta, když se do balonu opřel hostující Daniel Siažík a zatřásl brankovou konstrukcí. Ve 22. minutě si potáhl balon po lajně Tomáš Skácel, a jeho centr z rohu hřiště zaplul pod břevno domácí kysně – 0:1. O dvě minuty později se zjevil sám před domácím brankářem Ondřej Veliký, ale míčem ho nastřelil. Ve 34. minutě centr Martina Pražáka poslal Pavel Pizur těsně vedle domácí branky. Pět minut před odchodem do kabin smeřoval Daniel Brunclík přihrávku do hostujícího vápna, ale Pawlu Cojgovi chyběl kousek k balonu. Ve 41. minutě se k míči dostal domácí Pavel Šafarčík, ale jeho střela mířila jen do brankáře.

Start do druhé půle vyšel lépe domácím, když hned ve 47. minutě prodloužil Daniel Brunclík dlouhý výkop brankáře Lukáše Hartmanna na Pawla Cojga a ten byl neomylný – 1:1. O dvě minuty později po nahrávce Daniela Brunclíka se dostal do samostatného nájezdu Adam Vavřinčík a otočil skóre sřetnutí – 2:1. Hosté mohli srovnat Pavlem Pizurem, ale jeho střela ze sedmi metrů si správný cíl nenašla. Čtvrthodinu před koncem zápasu neuznal rozhodčí branku domácímu Danielu Brunclíkovi kvůli ofsajdu. Deset minut před koncem střelou k tyči vyrovnal Jan Kuric – 2:2. V 81. minutě mohl rozhodnout ve prospěch domácích Daniel Brunclík, ale brankář Němeček vyrazil jeho pokus na roh. Šok pro Hněvošice přišel v nastavení, když Martin Pražák využil mokrého terénu a se štěstím dostal z přímého kopu balon do sítě a domácím zbyly oči pro pláč – 2:3.

Ohlasy k zápasu:
David Křempek (trenér Hněvošic): První poločas byli hosté lepší. Vstup do druhého dějství jsme měli perfektní a otočili jsme skóre. Pak jsme dali třetí gól, a rozhodčí nám ho pro údajný ofsajd neuznal, čímž tento zápas ovlivnil. Hosté pak nám vsítili rozhodující branku v nastavení.

Jaroslav Kostecki (vedoucí Budišova): V prvním poločase jsme soupeře přehrávali, měli jsme čtyři až pět tutovek, ale proměnili jsme jen jednu. Ve druhé půli jsme dostali dva góly, a pak jsme to horkotěžko otáčeli.