Vřesina - Hněvošice 5:2 (2:1)

Branky Hněvošic:

42. Daniel Brunclík, 79. Pavel Ševior

Karty Hněvošic:

ŽK: Roman Gargoš

Vřesina zaslouženě vyhrála
Vřesina na svém trávníku přivítala nováčka z Hněvošic a zhruba od dvacáté minuty třímala taktovku utkání ve svých rukách a zaslouženě vyhrála.

Hráči zápasu:

Daniel Brunclík, Pavel Ševior

.

Počet diváků: 81, Rozhodčí: KOMÁREK Milan, VÁLEK Jaromír, HARAZIM David

Sestava:

Sestava Vřesiny: Jakub Lampart - Martin Boháč (82. Jakub Hymon), Petr Strakoš (78. Jakub Štefek), Petr Reichel, Miroslav Koval, (88. Marek Škroch), Vítěszlav Čech, Petr Boček, Vojtěch Kocian, Ondřej Kocian, Filip Rončka, Martin Gajda, Jan Pagáč

Sestava Hněvošic: Lukáš Hartmann - Radek Buchta, Roman Gargoš, Jan Harazim, Marek Kotzián - Roman Ševior (32. Adam Vavřinčík), Pavel Ševior, Daniel Brunclík, Pavel Cojg (64. Šimon Kurzica) - Josef Novák, Pavel Šafarčík

Komentář:

Nováček z Hněvošic zajížděl ke svému prvnímu zápasu do Vřesiny. Po úvodním oťukávání, získala převahu domácí družina. Za domácí nevyužili šance Miroslav Koval a pak dvakrát Martin Boháč. Hněvošické zazdili Pavel Ševior a Josef Novák. Poprvé se Vřesina gólově prosadila ve 28. minutě, když z jedenácti metrů zamířil k tyči placírkou Martin Gajda – 1:0. O dvě minuty později Vojtěch Kocián proměnil samostatný nájezd - 2:0. O pět minut později málem rozpůlil břevno hustující svatyně Miroslav Koval. Hněvošice snížily čtyři minuty před odchodem do kabin, když se sám před brankářem prosadil Daniel Brunclík – 2:1.
Ve druhé půli už hru režírovala Vřesina. V probíhající 51. minutě přetavil v branku pokutový kop Vítězslav Čech – 3:1. V 71. minutě po souhře s Bočkem navyšoval na 4:1 Miroslav Koval. Za dvě minuty přidal tentýž hráč pátou branku po přihrávce Ondřeje Kociána – 5:1. Hosté se zmohli už jen na korekci skóre, když Pavel Ševior vymetl střelou, která by mohla aspirovat na gól roku, ze třiceti metrů šibenici – 5:2. Pak se už zápas dohrával a domácí v pohodě udrželi tři body.

Ohlasy k zápasu:
Ondřej Teichmann (vedoucí mužstva):Zápas byl asi do dvacáté minuty vyrovnaný, pak už jsme hru měli ve svých rukou. I když měli hosté nějaké záchvěvy ve druhé půli, drama jsme nepřipustili.

Stanislav Hartmann (vedoucí mužstva):Zápas to byl vyrovnaný. Domácí po brejkových situacích trestali naše chyby.