Pustá Polom "B" - Hněvošice 1:2 (0:2)

Branky Hněvošic:

3. Daniel Brunclík (p), 36. Patrik Stříbný

Karty Hněvošic:

ŽK: 58. Radek Buchta, 70. Michal König, 70. Marek KOtzián

Pustá Polom opět ztratila body
Hněvošice si vypracovaly v první části dvoubrankový náskok. Pustá Polom sice na počátku druhého dějství snížila, ale navíc se už nezmohla.

Hráči zápasu:

-

.

Počet diváků: 35, Rozhodčí: KRZISCH Roman, HLADÍK Miroslav, PRASEK Beno

Sestava:

Sestava Pusté Polomi: Michal Krystýn - Petr Sláma, Jakub Dvořák, Rostislav Halška, Martin Kuděla, Martin Mikšík, Josef Bruna, Petr Kubík, Marek Moravec, David Schlossarek, Adam Kubala

Sestava Hněvošic: Lukáš Hartmann - Patrik Stříbný, Pavel Ševior, Josef Novák (83. Roman Ševior), Roman Gargoš (90. Jakub Stříbný), Daniel Brunclík, Radek Buchta, René Buchta, Michal König (85. Martin Schlehofer), Jan Harazim, Marek Kotzián

Komentář:

První dějství patřilo jednoznačně hostům z Hněvošic. Pustá Polom nastoupila ve značně slepené sestavě a na její hře to bylo patrné. Hněvošice šly do vedení už ve 3. minutě, když penaltu nařízenou za ruku domácího hráče s přehledem proměnil hostující forvard Daniel Brunclík – 0:1. Po půlhodině hry po centru Michala Königa v nadějné pozici přestřelil hněvošický Pavel Ševior domácí svatyni. Ve 32. minutě vyslal Michal König po lajně Daniela Brunclíka, který našel v pokutovém území Romana Gargoše, jehož hlavičku domácí brankář Michal Krytýn vyrazil. V 36. minutě zatáhl míč do šestnáctky Daniel Brunclík, který našel Patrika Stříbného. Pokusy Patrika Stříbného a po něm Romana Gargoše ještě brankář Michal Krystýn dokázal vyrazit, ale na opakovaný pokus Patrika Stříbného už byl ale krátký – 0:2. Do kabin tak šly Hněvošice s dvoubrankovým náskokem.
Po změně stran vyběhli domácí fotbalisté jako pokropení živou vodu a soupeře zatlačili k jeho pokutovému území. V 55. minutě přistál rohový kop na hlavě Petra Slámy a ten nekompromisně zametl míč do hostující brány – 1:2. Pustá Polom se pak snažila o vyrovnání, ale chyběl jí klid ve finální fázi a k žádné velké tutovce se proto nedostala. Hněvošice byly nebezpečné z brejků. Střely Patrika Stříbného a Daniela Brunclíka však svůj cíl nenašly. I přesto si Hněvošice svou výhru uhájily.

Ohlasy k zápasu:
Rostislav Halška (trenér Pusté Polomi): V první části byly Hněvošice lepší a my jsme si prakticky ani nečuchli. Nám navíc chyběla spousta hráčů. Ve druhém poločasu jsme si řekli, že nemáme co ztratit a hosté se jen bránili. Brzy jsme snížili, ale vyrovnat se nám už nepodařilo.

David Křempek (trenér Hněvošic): První poločas jsme na hřišti dominovali. Ve druhé nás Pustá Polom zatlačila a brzo snížila náš dvoubrankový náskok, a my se začali strachovat o výsledek. Výhru jsme doslova vydřeli.