Litultovice - Hněvošice 2:3 (1:2)

Branky Hněvošic:

5. Daniel Brunclík, 45. Roman Gargoš, 60. Roman Ševior

Karty Hněvošic:

ŽK: 55. Marek Kotzián, 69.. René Buchta, 72. Daniel Brunclík

Hněvošice šťastně porazily Litultovice
Ve vyrovnaném zápasu vsítily Hněvošice o gól více a odvážejí si domů tři body.

Hráči zápasu:

René Buchta

.

Počet diváků: 60, Rozhodčí: KRZISCH Roman, VÁCLAVÍK Josef, STANKE Vladimír

Sestava:

Sestava Litultovic: Kamil Janetzký - Karel Raida (65. Jakub Javorek), Petr Fiala, Jan Tengler (61. Jan Raschka), Víteszlav Drápal (59. Ondřej Beníšek), Martin Procházka, Martin Drápal, Daniel Lebeda, Michal Grygar, Marek Šeuer, Oldřich Minarčík

Sestava Hněvošic: Lukáš Hartmann - Patrik Stříbný (90. Martin Schlehofer), Pavel Ševior, Josef Novák (35. Roman Ševior), Roman Gargoš, Daniel Brunclík, Pavel Cojg (43. Michal Konig), Radek Buchta, René Buchta, Jan Harazim (83. Patrik Latka), Marek KOtzián (90. Bartosz Cojg)

Komentář:

Vyrovnaná partie se šťastným koncem pro Hněvošice se hrála v Litultovicích. Hosté šli do vedení už v 5. minutě, když se Daniel Brunclík prorval mezi třemi hráči do vápna a se štěstím skóroval – 0:1. O dvě minuty později našel Daniel Brunclík Patrika Stříbného, kterého vychytal brankář Kamil Janetzky. Pak se odehrávala vyrovnaná partie. Šance si vypracovaly obě dvě mužstva. Ve 42. minutě odcentroval domácí hráč míč na zadní tyč, kde ho uklidil do prázdné brány Michal Grygar - 1:1. Ještě před odchodem do kabin se dostaly Hněvošice znovu do vedení, když Daniel Brunclík vyslal hlavou do sóla Romana Gargoše, který byl neomylný – 1:2.
Ve druhé části se opět hra přelévala z jedné strany na druhou. Po hodině hry si narazil Roman Ševior míč se svým jmenovcem Gargošem, a prvně jmenovaný zajistil Hněvošicím dvoubrankové vedení – 1:3. O sedm minut později našla přihrávka Reného Buchty Pavla Ševiora, jehož střela jej těsně minula domácí svatyni. V 71. minutě končil lob Romana Ševiora na břevnu litultovické brány. Domácí ještě vykřesali jiskérku naděje deset minut před koncem zápasu, když míč dopravil do sítě Martin Drápal – 2:3. V poslední desetiminutovce si Hněvošice vedení pohlídaly.

Ohlasy k zápasu:
Markéta Hloušková (fanynka Litultovic): Zápas byl vyrovnaný a je škoda, že jsme soupeři nabízeli šance svými vlastními chybami. Tentokrát jsme měli i dost lidí na střídání, bylo hodně diváků, ale i přesto se nám nepodařilo dosáhnout alespoň na remízu..

David Křempek (trenér Hněvošic): Po celý zápas se odehrávala víceméně vyrovnaná partie s příznivým koncem pro nás.