Hradec nad Moravicí - Hněvošice 7:3 (6:1)

Branky Hněvošic:

45. Pavel Ševior, 69. a 90. Pavel Cojg

Karty Hněvošic:

ŽK: 28. Patrik Stříbný, 62. Daniel Brunclík

Hradec skolil Hněvošice v první půli
Hradec rozhodl o své výhře už v prvním poločase, kdy soupeři nasázel šest branek. Ve druhé půli se hra uklidnila a Hněvošice dokázaly kosmeticky upravit výsledek.

Hráči zápasu:

-

.

Počet diváků: 88, Rozhodčí: LUDVÍK Radim, GANČAŘ Jakub, KUBNÝ Jan

Sestava:

Sestava Hradce: Matěj Válek - Pavel Valenta (74. Matěj Fischer), Martin Škrobánek, Richard Lichý, Kryštof Ignác (69. Jiří Novák), Norbert Lichý (83. Martin Weinhold), Lukáš Petřík (60. Marek Šimeček), Tomáš Krejsa (63. Tomáš Moc), Matyáš Lichý, David Škvára, František Dušek

Sestava Hněvošic: Lukáš Hartmann - Patrik Stříbný, Pavel Ševior, Pavel Šafarčík (66. Šimon Kurzica), Adam Vavřinčík (66. Patrik Bartošík), Daniel Brunclík, Pavel Cojg, Zdeněk Vrána (84. Bartosz Cojg), Radek Buchta, René Buchta, Jan Harazim (66. Marek Kotzián)

Komentář:

Vedoucí celek z Hradce měl snový vstup do zápasu. Už ve 4. minutě byl před pokutovým územím hostů faulován Pavel Valenta a Tomáš Krejsa z přímého kopu otevřel skóre zápasu - 1:0. O sedm minut později stál na začátku akce Martin Škrobánek, který posunul na Norberta Lichého, jenž vysunul Pavla Valentu, který v tváří v tvář před hostujícím gólmanem zachoval chladnou hlavu - 2:0. Ve 13. minutě odcentroval z levé strany Matýaš Lichý a míč skončil za zády překvapeného gólmana Hartmanna - 3:0. Ve 25. minutě se na roh Lukáše Petříka vyšrouboval nejvýše Radek Dušek a hlavou zametl míč do sítě - 4:0. Ve 35. minutě byl v pokutovém území faulován Tomáš Krejsa a sám postižený s přehledem proměnil pokutový kup - 5:0. Ve 39. minutě vyrazil střelu Pavla Valenty před sebe hostující brankář a Tomáš Krejsa dorazil míč do sítě a zkompletoval hattrick - 6:0. Hosté se dostali ke slovu až k závěru poločasu, kdy si na roh Daniela Brunclíka naběhl Pavel Ševior a hlavou zavěsil do kasy - 6:1.
Ve druhém poločase Hradec prostřídal a hra se uklidnila. V 50. minutě hněvošický Pavel Ševior málem z přímého kopu rozlomil břevno domácí svatyně. Poté Hradec hosty přitlačil, ale své šance zavraždili postupně Matyáš Lichý, Pavel Valenta, Tomáš Krejsa a Norbert Lichý. V 64. minutě předvedl Hradec akci na jeden dotek po ose David Škvára, Tomáš Krejsa, Matyáš Lichý a Pavel Valenta, kdy posledně jmenovaný zvyšoval vedení Hradce - 7:1. V 69. minutě našel přesný pas Reného Buchty Pawla Cojga, který přeloboval domácí brankáře Matěje Válka - 7:2. Poslední slovo v utkání patřilo hostům, když si Pawel Cojg narazil se svým bratrem Bartoszem, který mu lobem vrátil nahrávku za obranu a Pawel Cojg usměrnil balon do brány - 7:3.

Ohlasy k zápasu:
René Černohorský (vedoucí Hradce): Vstup do utkání byl pro nás z říše snů a celý první poločas tomu odpovídal, za což jsem rád protože jsme před pondělní dohrávkou mohli vystřídat pět hráčů a pošetřit síly. Chci poděkovat hráčům a fanouškům za pěknou atmosféru.

David Křempek (trenér Hněvošic): Z naší strany to byl tragický výkon. Zápas byl do 25. minuty rozhodnut. Byla to jednoznačná záležitost. První poločas byl v jejich režii a druhý se už pouze dohrával.