Hněvošice - Služovice 2:2 (1:1)

Branky Hněvošic:

44. M. Stříbný , 48. R. Gargoš

Karty Hněvošic:

ŽK: 16. Patrik Stříbrný, 63. Pavel Ševior, 73. Roman Gargoš, 82. Roman Ševior

Šlágr kola nenabídl vítěze
Souboj o první místo skončil zaslouženou remízou. Služovice tak nadále zůstávají na prvním místě a Hněvošice o bod na druhém.

Hráči zápasu:

Hněvošice: Lukáš Hartmann, Roman Gargoš - Služovice:P. Weczerek, M. Wójcicki

.

Počet diváků: 40. Rozhodčí: Puffler Ján - Tomaka David, Cojg Bartosz

Sestava:

Sestava Hněvošic: : L. Hartmann - R. Gargoš, R. Buchta, R. Buchta, M. Stříbný - P. Stříbrný, P. Ciminga (76. Z. Vrána), M. Číp, P. Ševior - J. Novák, R. Ševior
Trenér: David Křempek

Sestava Služovic: M. Brzezny - J. Knura, P. Kriebel, A. Ciminga, M. Polhoš (88. A. Rother) - M. Kremser (47. P. Ferenc), J. Míška, J. Černý (63. P. Weczerek), M. Wójcicki - V. Ciminga, T. Borecki (56. D. Vitásek)
Trenér: Pavel Černý

Komentář:

Hněvošice srovnaly těsně před půlí
Před skvělou diváckou kulisou se odehrál šlágr kola mezi druhými Hněvošicemi a prvními Služovicemi. V první půli si více šancí vypracovali hosté ze Služovic. Už v 1. minutě po nahrávce Martina Kremsera pálil těsně mimo Tomasz Borecki. O tři minuty později po centru Tomasze Boreckého hlavičkoval těsně nad Miroslav Wójcicki. V 16. minutě se už hosté radovali z gólu, když se Miroslav Wójcicki trefil přímo k tyči domácí svatyně - 0:1.
Hosté dále pokračovali v zahazování šancí. V 28. minutě trestný kop Jiřího Míšky jen těsně minul domácí branku. V 40. minutě Borecki nastřelil rameno domácího brankáře Lukáše Hartmanna. Těsně před odchodem do kabin domácí srovnali krok, když Patrik Stříbný vymetl z přímého kopu šibenici hostující branky - 1:1.

Na konci svítil na ukazateli skóre výsledek 2:2
V 48. minutě našel přímý kop Patrika Stříbného ve vápně Romana Gargoše a ten uklidl míč hlavou do sítě - 2:1.
V 64. minutě se uvolnil hostující Vladan Ciminga, a jen skvělý zákrok gólmana Hartmanna zabránil vyrovnání. V 70. minutě šel sám na brankáře hněvošický Pavel Ševior, který si ukopl však v rozhodném okamžiku ukopl míč. O minutu později přestřelil hostující Míška jen těsně domácí branku. V 75. minutě už Míška domácího brankáře překonal, ale toho na brankové čáře zastoupil obránce, který uklidil míč do bezpečí. V 78. minutě prodloužil aut Vladan Ciminga hlavou na Davida Vitáska, který míč donesl na hrudi do brány - 2:2.
V 84. minutě přímý kop domácího Pavla Ševiora skončil jen těsně mimo. V poslední minutě unikl Roman Ševior po levé straně a nahrál pod sebe Radkovi Buchtovi, jehož střelu vytlačil na roh služovický brankář Brzezny. Z následného rohu se už nic neurodilo a rozhodčí pak ukončil zápas

David Křempek (trenér Hněvošice):Zápas proběhl před skvělou diváckou kulisou. Bylo to bojovné utkání a bitva o každý centimetr. My jsme měli více za hry, ale hosté zase více vyložených šancí. Remíza je zaslouženým vyústěním zápasu.

Petr Pardy (vedoucí týmu Služovice):Vzhledem k průběhu zápasu je remíza spravedlivá. My jsme však měli více šancí.