Hněvošice - Komárov 5:0 (1:0)

Branky Hněvošic:

34. Roman Gargoš , 53. Patrik Stříbrný , 77. Josef Novák

Karty Hněvošic:

ŽK: 62. Patrik Stříbrný

Hněvošice přehrály Komárov
Vedoucí Hněvošice porazily Komárov. V první půli zahodily spoustu šancí. Ve druhé se hra trochu vyrovnala, ale domácí těsné vedení udrželi.

Hráči zápasu:

Hněvošice: Matěj Číp - Komárov:P. Pelc

.

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Heiser Jaroslav - Kokeš Petr, Háhn Robert.

Sestava:

Sestava Hněvošic: L. Hartmann - M. Hanzlík (77. M. Schlehofer), R. Buchta, R. Buchta, R. Ševior - P. Stříbrný (85. J. Harazim), P. Cojg (82. P. Ciminga), M. Číp, P. Ševior - J. Novák (77. P. Latka), R. Gargoš (85. R. Ulička) Trenér: David Křempek

Sestava Komárova: P. Pelc - L. Kerlin, O. Surový, M. Zapletal, J. Ryboň (84. J. Tůma) - J. Kubesa, J. Novák (54. L. Žůrek), M. Hřivnáč, J. Srubek - A. Běláček, M. Šubert Trenér: Lukáš Kupčík

Komentář:

V brance Komárova čaroval brankář Pelc
Hněvošice vletěly na soupeře jako rozzuřené stádo býků. Vypracovaly si spoustu šancí, ze kterých vytěžily pouze jeden gól. V 3. minutě vysunul domácí Patrik Stříbný Josefa Nováka, jehož střelu komárovský brankář Pelc vyrazil jen s obrížemi na roh. O tři minuty později se ta samá situace opakovala. V 11. minutě opět Pelc vyrazil střelu tentokrát Gargoše. O tři minuty později opět Gargoš na Pelce nevyzrál. V 17. minutě zahrával dlouhý aut Radek Buchta na Patrika Stříbného, jehož střela mířila jen těsně nad. V 33. minutě přímý kop Reného Buchty nazvedl Číp na Pavla Ševiora, který správně neseřídil mířidla.
O minutu později se už domácí dočkali. Po levé straně utekl Josef Novák, a jeho centr sklepl z 6 metrů do sítě Gargoš - 1:0.
Teprvé teď se dostali do šance hosté, ale Kubesův centr nenašel správného adresáta.

Komárov korigoval až v nastavení
Ve druhém poločase tlak Hněvošic opadl a hra se vyrovnala. Přesto v 53. minutě našel Číp na levé straně Patrika Stříbného, který prostřelil brankář Pelce - 2:0.
Hosté snížili skóre v 66. minutě, když proměnil penaltu Hřivnáč - 2:1.
V 73. minutě trestný kop Čípa, prodloužil Cojg na Gargoše, který rozvlnil síť. Gól pro offside nebyl uznán.
V 77. minutě se po akci po ose Cojg, Gargoš prosadil Josef Novák - 3:1. Hosté pak Hřivnáčem nastřelili tyčku domácí branky. Hosté snížili teprve v 91. minutě, když vyražený míč vrátil do sítě Jan Tůma - 3:2.
Víc už hosté nestihli a domácí si tak připsali výhru

David Křempek (trenér Hněvošice):V první půli jsme měli jasně navrch, a klidně jsme mohli vést 6:0. Hosty podržel brankář. Ve druhé půli jsme povolili a branky padly na obou stranách. Zaslouženě jsme vyhráli.

Lukáš Kupčík (trenér Komárova):V první půli jsme hráli jako tradičně hrozně. naštěstí nás podržel brankář. Velké problémy nám dělal hlavně Patrik Stříbný, na kterého nestačil Novák. O přestávce jsem ho na to upozornil, aby si dal pozor. Nic se nezměnilo a my dostali po jeho zaváhání druhou branku. Pak jsme prostřídali a hra se srovnala. Měli jsme šance. Za první půli jsme si nezasloužili ani bod. Ve druhé jsme šahali po bodu.