Sudice - Hněvošice 4:3 (4:1)

Branky Hněvošic:

23. Pavel Ševior, 65. Josef Novák, 83. Roman Ševior

Karty Hněvošic:

32. Roman Gargoš, 75. Radek Buchta

Hněvošice poprvé padly. Sudice o svém vítězství rozhodly už v první půli, když vedly 4:1. Hosté ve druhé půli pouze korigovaly skóre na 4:3.

Hráči zápasu:

Sudice:P. Herrmann, D. Havranke - Hněvošice: nikdo

.

Počet diváků: 55. Rozhodčí: Puffler Ján - Cojg Bartosz, Konečný Martin

Sestava:

Sestava Sudic: P. Kubjatko - P. Vítek , L. Kartous , M. Kryštof (69. S. Slivka) , A. Schwenzner - T. Kalmus (64. J. Plachtzik) , P. Baránek , T. Riemel , T. Zips - D. Havranke , P. Herrmann Trenér: -

Sestava Hněvošic: L. Hartmann - M. Hanzlík (46. R. Ševior) , M. Stříbný , R. Buchta , R. Buchta - M. Číp (46. J. Harazim) , P. Ševior , P. Stříbrný , P. Cojg - R. Gargoš , J. Novák Trenér: David Křempek

Komentář:

Snový poločas Sudic
Hněvošice poprvé zaváhaly. V první půli byli lepším týmem domácí Sudice. Dařila se jim kombinace a hrozili ze standardních situacích. V 13. minutě šli domácí do vedení, když roh Pavla Hermanna přistál na hlavě Davida Havranke, a ten ho umístil do brány - 1:0.
V 22. minutě potáhl míč po pravé straně David Havranke, přihrál ho pod sebe a kapitán Tomáš Kalmus míč umístil k tyči - 2:0.
O dvě minuty později hněvošický Pavel Ševior střelou asi z 20 metrů k tyči rozvlnil síť domácí branky - 2:1.
Domácí však nadále hosty přehrávali, a v 39. minutě se z přímého kopu prosadil Pavel Hermann, když využil zaváhání hostujícího brankáře Lukáše Hartmanna - 3:1.
O dvě minuty později po dlouhé výkopu brankáře Davida Kubjatka si míč zpracoval David Havranke a přeloboval hostujícího brankáře - 4:1.

Hněvošický finiš nestačil.
Na začátku druhého poločasu ještě zahodil šanci domácí Havranke, když napálil míč pouze do noh hostujícho gólmana. Pak převzali iniciativu hosté. V 64. minutě se nešťastně zranil domácí kapitán Tomáš Kalmus. V 65. minutě vyslal Pawel Cojg za obranu Josefa Nováka a ten prostřelil domácího brankáře Kubjatka - 4:2.
O minutu později ale Novák proti domácímu brankáři neuspěl. V 83. minutě našel Josef Novák Romana Ševiora, a ten snížil na rozdíl jediného gólu. Závěrečný tlak hostů už nic nepřinesl a Sudice si tak připsaly tři body..

Ohlasy k zápasu:
Lukáš Kartous (Sudice, obránce):V první půli jsme byli lepší. Měli jsme zápas pod kontrolou. Dařila se nám kombinace a standardky. Ve druhé půli se nešťastně zranil náš kapitán Kalmus. Hněvošice začaly více hrozit, snížili ale jen ze 4:1 na 4:3.

David Křempek (trenér Hněvošice): Zasloužená prohra. Dneska nás nepodržel brankář, který zavinil tři branky.