Bolatice "B" - Hněvošice 1:1 (1:0)

Branky Hněvošic:

56. Roman Ševior

Karty Hněvošic:

-

Hněvošice plichtily v Bolaticích Bolatice šly v prvním poločase do jednobrankového vedení. Hněvošice přes enormní úsilí ve druhé půli dokázaly skórovat pouze jednou a odvézt si domů pouze jeden bod..

Sestava:

Sestava Bolatic "B":P. Duda - P. Pašek (68. P. Tomšů) , D. Macura (58. F. Kocián) , P. Nawrath (81. J. Krettek) , V. Hrubý (46. J. Monsberger) , D. Kampík , D. Sněhota , V. Duda , R. Ceplý , T. Sněhota , P. Boček (88. J. Bortlík)

Sestava Hněvošic: L. Hartmann - P. Latka , R. Buchta , R. Buchta , P. Bartošík (29. B. Cojg) - P. Cojg , P. Stříbrný , J. Novák (85. D. Kotzián) , P. Ševior - R. Gargoš (77. M. Schlehofer) , R. Ševior Trenér: David Křempek

Komentář:

Hněvošice měly převahu
Druhé Hněvošice dorazily do Bolatic a v první desetiminutovce měly taktovku hry ve svých rukou. Střelu Patrika Stříbného hned v 2. minutě vyrazil brankář Pavel Duda konečky prstů mimo své tři tyče. V 11. minutě zahrávaly Bolatice roh, ze kterého se prosadil Tomáš Sněhota - 1:0.
Hosté byli jak opaření, a do konce poločasu se nedostali k žádné výraznější šanci. Pouze 30.minutě mířil po rohu Roman Ševior těsně mimo Dudovy tyče. Těsně před poločasem ještě hosté roztřásli tvrdou střelou domácí břevno. Bolatice tak šly do kabin veseleji.

Ve druhé půli už měly hru ve své režii Hněvošice. V 56. minutě se na levé straně uvolnil Patrik Stříbný, našel Romana Ševiora, jehož křižná střela skončila až v síti domácí svatyně - 1:1.
O minutu později vyrazil střelu Romana Ševiora brankář Lukáš Hartmann k Romanu Gargošovi, a jeho projektyl z šestnácti metrů mířil těsně nad domácí kasu. V 68. minutě po rohu Patrika Stříbného našel balón Pavla Ševiora, jehož volej vychytal domácí gólman Pavel Duda. V rozmezí mezi 80. a 84 minutou zahodil dvě vyložené šance Patrik Stříbný, ale jeho střely mířily vždy do boční sítě. Zápas dospěl k remízovému konci, což hlavně pro Hněvošice byla ztráta.

Ohlasy k zápasu:
David Křempek (trenér Hněvošice):V prvních deseti minutách jsme byli lepším týmem. Pak jsme dostali branku a neuměli jsme se dostat do hry. Ve druhé půli jsme byli lepším týmem. Srovnali jsme. Další šance jsme neproměnili a ztratili jsme dva body.