Bohuslavice "B" - Hněvošice 1:4 (0:3)

Branky Hněvošic:

1. R. Ševior , 10. P. Ševior , 12. P. Ševior , 83. M. Benek (vl.)

Karty Hněvošic:

-

Hněvošice přejely Bohuslavice.
Hněvošice o své výhře rozhodly během dvanácti minut, kdy zatížily konto soupeře třemi góly. Pak se hra uklidnila. Ve druhé půli se do hry dostaly i domácí Bohuslavice. Snížily na 3:1. Pak si však nešťastně vsítili vlastní branku a Hněvošice si připsaly tři body.

Sestava:

Sestava Bohuslavic "B": M. Maňák - L. Kušnír (70. P. Joško), J. Krupa, T. Petřík, P. Cigán, M. Šramel, T. Hruška (70. A. Barč), V. Janoš, M. Benek, I. Dominik, T. Král, Trenér: Dalibor Vitásek

Sestava Hněvošic: L. Hartmann - B. Cojg, R. Buchta, J. Harazim (72. M. Schlehofer), R. Buchta - P. Ševior, P. Cojg, P. Stříbrný, J. Novák - R. Ševior, R. Gargoš (83. D. Kotzián), Trenér: David Křempek

Komentář:

Zasloužené vítězství Hněvošic
Druhé Hněvošice zavítaly do Bohuslavic a vstup do utkání měly vskutku raketový. Prakticky prvních dvanáct minut rozhodlo o osudu utkání. Hned po rozehrávce nabral rychlost Patrik Stříbný a utekl všem. Odcentroval na Pawla Cojga, který zpětně na hranici velkého vápna našel Romana Ševiora a ten svou střelou napnul síť domácí svatyně - 0:1.
V 10. minutě našel přetažený centr Romana Gargoše Pawla Cojga, jenž přihrávkou pod sebe našel Pavla Ševiora a ten asi z jedenácti metrů prostřelil brankáře Maňáka - 0:2.
Ve 12. minutě našel Patrik Stříbný Romana Ševiora, který svou nahrávku adresoval lépe postavenému bratrovi Pavlovi, a ten byl neomylný 0:3.
Pak se hra uklidnila. Hněvošice se ukolébaly a Bohuslavice byly jak opařené a nevěděly, co hrát. Teprve v 35. minutě se dostal ke střele hněvošický Roman Gargoš a gólman Maňak vytahoval míč jen konečky prstů. Polčas tak skončil tříbrankovou výhrou hostů.

V úvodu druhého dějství neprostřelil hněvošický Patrik Stříbný nadvakrát domácího gólmana Maňáka. Poté se začaly osmělovat i Bohuslavice, které však zcela vyhořely v koncovce. Své šance zcela zazdili Vojtěch Janoš, Jan Krupa a Tomáš Petřík. Hosté odpověděli střelou Pavla Ševiora, která jen těsně lízala levou tyč. V 74. minutě zatáhl bohuslavický útočník míč k rohovému praporku. Odcentroval do velkého vápna, kde stál dobře postavený Petr Cigán, jenž nadvakrát pokořil hněvošického brankáře Lukáše Hartmanna - 1:3.
O tři minuty později střelu Patrika Stříbného brankář Maňák vyrazil a dokázal zlikvidovat i následné dorážky Martina Schlehofera a Romana Gargoše. V 83. minutě daly Hněvošice čtvrtou branku, když si centr Radka Buchty nešťastně hlavou srazil do vlastní sítě Matěj Benek - 1:4.
Hněvošice využily zaváhání vedoucích Služovic a výhrou se na ně dotáhly už na pouhý bod.

Ohlasy k zápasu:
Dalibor Vitásek (trenér Bohuslavice) Vletěli na nás jako uragán. Z naší strany začátek hlavně v obraně tragický. Poločas jsme se hledali. Ke konci poločasu se hra vyrovnala. Ve druhé půli jsme už byli lepším týmem, ale naše zakončení bylo tragické.

David Křempek (trenér Hněvošice):Vyšel nám úvod jako z partesu. Po dvanácti minutách jsme vedli o tři branky. Pak jsme se ukolébali a přestali hrát. Opět nám vyšel začátek druhé půle, a ke konci jsme polevili. Přesto je naše vítězství zasloužené.