Kobeřice "B" - Hněvošice 0:3 (0:1)

Branky Hněvošic:

30.Otlík,73.Vilášek,79.Poštulka

Karty Hněvošic:

ŽK-?


Kobeřice nestačily ani na Hněvošice. Hosté tak udělali veledůležitý krok k záchraně.

Sestava:

Sestava Kobeřic "B":Stříbný – Jašek (Bečica), Zbořil, Vidlák, Chudík – Hahn, Hlavenka (Lasák D.), Návrat, Konečný – Gargoš (Rycka), Náhlík. Trenér ...

Sestava Hněvošic:Hartmann Lukáš-Ciminga, Buchta René,Buchta Radek, Šafarčík Pavel (64.Vilášek Michal)-Otlík ,Ševior Pavel,Ševior Roman(22.Latka Patrik), Stříbný Patrik(87.Kotzián David)-Poštulka Marek, Gargoš Roman

Komentář:

Ani jeden z týmů se před pikantním derby nenacházel v optimálním rozpoložení. Kobeřice v posledním domácím zápase rozstřílely Pustou Polom. Z Jakubčovic, kde má svůj dočasný azyl Budišov, si však stejně jako ze Strahovic odvezly prohru 1:4. Start do sezony si určitě představovaly lépe i Hněvošice. Ty se pohybují těsně nad pásmem sestupu a diváci tak v sobotu čekali bitvu se vším všudy.

Hněvošice měly od začátku zápasu herně navrch a snahu zužitkovaly ve 30 minutě. Stříbný z levé strany našel centrem Otlíka, který se nemýlil. Do šaten se šlo za stavu 0:1 pro hosty.
Kobeřice se sice nadechly k vyrovnání, ale další úder přišel opět z kopaček hněvošických hráčů. Gargoš se dostal středem hřiště až na hranici šestnáctky, kde našel Viláška. Ten prostřelil kobeřického Bočka a Hněvošice odskočily už na náskok dvou branek. O šest minut později přišlo třetí a poslední KO pro domácí výběr. Latka vybídl Poštulku a ten dalekonosným bodlem stvrdil jednoznačnou výhru Hněvošic.

Po závěrečném hvizdu tak mohl zářit štěstím hostující trenér David Křempek. Hněvošice, které podporovala téměř šedesátičlenná výprava fanoušků, si tak odvezly vytoužené tři body. Kobeřice vyšly podruhé za sebou bodově naprázdno.