Žimrovice - Hněvošice 1:2 (0:1)

Branka Hněvošic:

Ševior Roman, Gargoš Roman

Karty Hněvošic:

?

Z Žimrovic se body vozí těžko, ale my je máme.

Sestava:

Sestava Žimrovic:Kříž – Hertel, Žurek, Novák, Eller – Scholtz, Šustek, Martiňák, Wiveger – L. Škrobánek, V. Škrobánek (73. Kostřiba). Trenér Aleš Rozsypal

Sestava Hněvošic:J. Černín – Vrána, René Buchta, Jan Stříbný (75. Bednář), Jakub Stříbný – Poštulka, P. Ševior, R. Ševior, Šafarčík – M. Buchta (22. Borecki) (85. Lokoč), Gargoš. Trenér Josef Harazim

Komentář:

Útulný žimrovický fotbalový areál byl v sobotu dobyt a postaraly se o to Hněvošice, které se do vedení dostaly už v 15. minutě, kdy skóre otevřel R. Ševior. Domácí zahrávali standardku, kterou ale hosté odvrátili a po rychlém brejku R. Ševior nadvakrát překonal žimrovického gólmana Kříže.

Ve druhém poločase přidali Hněvošičtí druhou branku. Domácí stoper zazmatkoval při rozehrávce, R. Ševior mu vypíchl míč, kterého se ujal Gargoš a ten zdvojnásobil vedení Hněvošic.
Domácí už stačili pouze snížit, když Kostřiba našel Martiňáka, který z dvanácti metrů prostřelil hněvošického strážce svatyně.

„Měli jsme územní převahu a vytvářeli si i šance. Bohužel jsme je ale nedokázali proměnit. Hosté dali první gól z brejku, druhý po naší chybě. Porazili jsme se sami, protože jsme holt nedokázali vstřelit branky," poznamenal asistent žimrovického trenéra Radek Kříž.

„Domácí sice hráli, ale jen po šestnáctku. Kromě posledních dvaceti minut, kdy nás zatlačili, si ale nic nevytvořili. My jsme se soustředili na brejky, protože terén k tomu přímo vybízel, a nakonec jsme byli úspěšní," řekl hněvošický trenér Josef Harazim.