Služovice - Hněvošice 3:0 (2:0)

Branky Hněvošic:

-

Karty Hněvošic:

?

Derby skončilo výhrou domácích.

Sestava:

Sestava Služovic:Banetka – V. Kremser, Jan Gletník, A. Ciminga, M. Polhoš – Jiří Gletník (90. Ježek), Jiří Míška, Wójcicki, Linda – Čip, Matoušek (31. M. Kremser) (86. Kostřiba). Trenér: David Křempek

Sestava Hněvošic:Černín – Bednář, René Buchta, Pavel Šafarčík, Vrána (70. Stříbný) – Poštulka, Radek Buchta, P. Ševior, R. Ševior – Borecki (85. Hartmann), Kocián. Trenér: Josef Harazim

Komentář:

První poločas ve Služovicích byl absolutně nezáživný. Alespoň tedy do 40. minuty, kdy nepovedený centr V. Kremsera překvapil všechny přítomné a skončil až za zády Černína – 1:0. Hosté se z inkasované branky nestihli vzpamatovat a udeřilo znovu. Tentokrát V. Kremser centrem našel Čipa, který se trefil parádně z voleje.
Ve druhé půli hosté tlačili, ale jejich ofenzivní snaha byla planá. Naopak na konci utkání vyběhl střídající Ježek na hřiště a jeho první dotyk s míčem skončil gólem, kterým upravil na 3:0.

„Bylo to pro mě zvláštní utkání. Jsem rád, že jsme vyhráli, ale u srdce mě bolí, že prohrály zrovna Hněvošice. První poločas byl vyrovnaný, ale my jsme holt stříleli branky," poznamenal David Křempek, který opustil trenérské křeslo Hněvošic a zamířil do sousedních Služovic.
„Z naší strany to bylo nešťastné utkání. Zápas byl vyrovnaný, ale na konci první půle jsme dostali hodně šťastné góly od domácích a ty rozhodly," řekl smutně kouč Hněvošic Josef Harazim.