Pustá Polom "B" - Hněvošice 2:3 (0:3)

Branky Hněvošic:

Gargoš Roman-2
Poštulka Marek

Karty Hněvošic:

ČK-Gargoš Roman

První venkovní body v roce 2013.

Sestava:

Sestava Pusté Polomi:B: Kotán – D. Kubala, Kňura, Pelzl, Petr Bubík – P. Sláma (60. A. Kubala), Jurč, Bruna, Pavel Bubík (75. Kotala) – Kunčík (46. Novák), Vaněk. Trenér Rostislav Halška

Sestava Hněvošic:J. Černín – Vrána (89. S. Stříbný), René Buchta, Bednář (85. Lokoč), J. Stříbný – Poštulka, P. Ševior, Šafarčík, P. Stříbný – Gargoš, R. Ševior. Trenér Josef Harazim

Komentář:

Zápas v Pusté Polomi přinesl překvapení, kdy domácí favorit prohrál s Hněvošicemi.

O osudu utkání rozhodla první půle. Už po dvou minutách totiž skóre otevřel hostující Poštulka.
V 15. minutě lehce tečoval centr P. Ševiora Gargoš a hosté vedli už 2:0. Pět minut nato navíc tentýž hráč hlavou přidal třetí gól Hněvošic.

Po změně stran se béčko Pusté Polomi rvalo, ale Pelzlův snižující a Kotalův kontaktní gól z 85. minuty už na domácí porážce nezměnil nic.

„Hrálo se na těžkém terénu, což našim technickým hráčům nesedělo. První poločas byl špatný, ve druhém už se naše hra zlepšila a hosty jsme tlačili. Dlouho jsme se ale nemohli prosadit a v závěru jen snížili," řekl asistent domácího trenéra Martin Kunčík.

„Šlo o zápas dvou rozdílných poločasů. Domácí měli více ze hry, ale hráli jen po šestnáctku. My jsme dali ze tří šancí tři góly. Ve druhé půli soupeř otevřel hru a přehrával nás, ale my jsme dlouho odolávali a díky dobré produktivitě zvítězili," zaznělo z úst Josefa Harazima, kouče Hněvošic.