Hněvošice - Litultovice 3:0 (1:0)

Branky Hněvošic:

20. z pen. Poštulka
48. z pen. M. Buchta
90. Gargoš

Karty Hněvošic:

?

První jarní domácí vítězství v roce 2013

Sestava:

Sestava Hněvošic:Černín – Vrána (61. Šafarčík), R. Buchta, Bednář (87. Lokoč), J. Stříbný – Poštulka, R. Ševior, P. Ševior, P. Stříbný (80. Vavrinčík) – M. Buchta, Gargoš. Trenér: Josef Harazim

Sestava Litultovic:Steiner – Nádeníček (30. Konečný), J. Leifert, Borč, Šeuer – L. Leifert, Šumbera, Drápal (77. Jaksch), Doležel – Vaculík, Radek. Trenér Roman Výtisk.

Komentář:

Hněvošicích se začalo pěkně zostra. Ve 23. minutě fauloval brankář Steiner jednoho z domácích hráčů, byl vyloučen a proti Litultovicím byla nařízena penalta. Tu s přehledem proměnil Poštulka a krátce po změně stran se z dalšího pokutového kopu prosadil M. Buchta – 2:0.
Hosté hrající v deseti si příliš dovolovat nemohli a v poslední minutě ještě dostali od cesty poslední zásah, když střelecký účet dne uzavřel Gargoš.

„Do 20. minuty jsme hráli fotbal, ale paradoxně nám to vyloučení uškodilo. Šlo o utrápené, ale zasloužené vítězství. Čtyři góly vychytal hostující brankář a třikrát jsme trefili tyč," kroutil hlavou hněvošický stratég Josef Harazim.

„Brzy jsme přišli o vyloučeného brankáře, ale v desíti se kluci kousli a svého soupeře přehrávali. Měli jsme více šancí, ale taky nás podržel Vaculík, který musel do branky. Na výsledku se podepsala absence pěti hráčů základní sestavy," zaznělo z úst asistenta trenéra Litultovic Adama Haase"