Dolní Benešov "B" - Hněvošice 5:5 (1:4)

Branky Hněvošic:

Gargoš Roman - 4, Buchta Miroslav

Karty Hněvošic:

?

Ztracené body v Benešově.

Sestava:

Sestava D.Benešova:Kupka – P. Šramel (20. Krištof), M. Šramel, Bastl, Janovský – Štencel, Kichner, Sobek, Koval (70. Kubiš) – L. Stříbný, Lokoč. Trenér: Pavel Sobek

Sestava Hněvošic:J. Černín – Vrána, René Buchta, Ša farčík, Kocián – R. Ševior, P. Ševior, Radek Buchta, P. Stříbný (85. Bednář) – M. Buchta, Gargoš. Trenér: Josef Harazim

Komentář:

Divokou přestřelku v Dolním Benešově odstartoval už ve 2. minutě Gargoš a Hněvošice vedly. Pak ale srovnal Lokoč a zdálo se, že se hra zklidní. Jenže Gargoš byl při chuti a během necelých devíti minut přidal tři přesné zásahy. Domácí byli zralí na ručník, ale po změně stran se vše obrátilo.

Nejprve Dolní Benešov snížil po vlastní brance Šafarčíka a deset minut nato se prosadil Sobek 3:4.
Po chybě Kupky pak doklepl míč do sítě M. Buchta a hosté vedli znovu o dvě branky. O kontaktní gól se ale postaral Štencel a deset minut nato jej napodobil L. Stříbný a srovnal na konečných 5:5.

„V prvním poločase jsme nevěděli, co hrát, a hosté byli jasně lepší. Ve druhém to bylo přesně naopak. Remíza odpovídá dění na hřišti," řekl hrající kouč dolnobenešovské rezervy Pavel Sobek.

„Zasloužená remíza. V prvním poločase jsme byli lepší a z každé šance jsme dali gól. Ve druhé půli ale nastal náš totální kolaps, takže je remíza spravedlivá," uvedl hněvošický trenér Josef Harazim.